• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Fabio: Ήθελα την 1η θέση!
Γι’ αυτό και οδήγησα στο όριο
Νέα 23/08/2019 - 09:47

Δυο πρώτες θέσεις για τον Fabio Quartararo σήμερα στο Silverstone, αν και με το τέλος των ΕΔ2 έδειχνε ότι μάλλον θα ήταν 11ος.

 

Του είχαν ακυρώσει τον καλό του χρόνο λόγω του ότι βγήκε εκτός πίστας, ωστόσο εξετάζοντας το video, οι Αγωνοδίκες αναίρεσαν την απόφασή τους.

 

Έτσι ο Fabio πήρε την πρώτη θέση, ωστόσο στις δηλώσεις του μετά το τέλος των ΕΔ2, ακόμα δεν το ήξερε αυτό και ήταν απογοητευμένος!

 

«Κρίμα… πολύ κρίμα. Ήμουν στο όριο, το ήθελα και είναι κρίμα που είμαι μόλις 11ος. Όμως το σημαντικό είναι ότι ο ρυθμός μου ήταν φανταστικός. Θα δούμε τι θα γίνει με την 6, θα μιλήσουμε γι’ αυτό στην Επιτροπή Ασφαλείας».

 

Στην 6 ήταν που ακυρώθηκαν – αρχικά τουλάχιστον – οι χρόνοι του Fabio Quartararo, αλλά και των Rossi-Nakagami.

 

«Νομίζω ότι εκεί, στην 6, θα πρέπει να ανοιχτεί λίγο, να γίνει πιο πλατιά, όπως έγινε στο Brno στην τελευταία στροφή του».

 

Κάτι ακόμα που συζητήθηκε πολύ, ήταν η κατάσταση της νέας ασφάλτου στο Silverstone.

 

«Νομίζω ότι είναι καταπληκτική. Βέβαια υπάρχουν κάποια σαμαράκια, αλλά καμμία σχέση με πέρυσι. Έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά».

 

«Η τελευταία στροφή είναι η χειρότερη, όμως υπάρχουν σαμαράκια και στην 6 και στην 16. Αλλά όχι κάτι το διαφορετικό απ’ ότι έχουμε δει σε άλλες πίστες».

 

Για μια ακόμη φορά ο Γάλλος ήταν ταχύτερος στον ένα γύρο από τις εργοστασιακές Yamaha.

 

«Δεν ξέρω αν έχουμε ίδιες μοτοσυκλέτες ή όχι… δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο πλαίσιο ή αν έχουν κάποιο άλλο».

 

«Αυτό που ξέρω είναι ότι έχω το carbon πιρούνι που με βοηθά πάρα πολύ, κάτι που κατάλαβα από την πρώτη στιγμή που το έβαλα, στο τεστ του Brno».

 

Ο στόχος του αυτό το Σ/Κ θα μπορούσε να είναι η νίκη, σε μια πίστα που ταιριάζει αρκετά στην Yamaha;

 

«Δεν σκέφτομαι τη νίκη… ξέρω ότι η Yamaha είναι δυνατή εδώ, αλλά ο στόχος μου είναι να είμαι σταθερός και γρήγορος μέχρι το απόγευμα της Κυριακής».

 

Αν καταφέρει και κερδίσει τον Αγώνα της Κυριακής ο Fabio, θα είναι ο 6ος διαφορετικός νικητής στους 6 τελευταίους Αγώνες στο Silverstone!

Επόμενο άρθρο »

2020: Tο Ημερολόγιο Αγώνων των SBK

« Προηγούμενο άρθρο

Marc: Είναι πιο γρήγοροι από εμένα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα