• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc: Είναι πιο γρήγοροι από εμένα
Ο Quartararo και ο Vinales στο Silverstone
Νέα 23/08/2019 - 09:46

Σε μια πίστα που δεν είναι ιδιαιτέρως «φιλική» προς τον Marc Marquez και την Honda, ο Ισπανός κατάφερε να είναι δεύτερος τόσο στις ΕΔ1, όσο και στις ΕΔ2.

 

Ο ίδιος ήταν αρκετά ικανοποιημένος, αν και δεν παρέβλεψε να επισημάνει ότι υπάρχουν δυο οδηγοί πιο γρήγοροι από αυτόν στην Αγγλία.

 

«Νοιώθω ότι είμαι στο σωστό δρόμο εδώ κι αυτό είναι σημαντικό γιατί στο παρελθόν δυσκολευόμασταν εδώ», σχολίασε ο Marquez.

 

«Οι χρόνοι μου δεν είναι άσχημοι, αν και θεωρώ ότι ο Vinales και ο Quartararo έχουν το κάτι παραπάνω από εμένα σε ρυθμό».

 

Το Σ/Κ στην Αγγλία έχει μόλις ξεκινήσει, όμως είναι πολλά τα θέματα που ήθελε να σχολιάσει ο Marc. Και ξεκίνησε με την καινούργια άσφαλτο:

 

««Πέρυσι κάναμε παράπονα για την πίστα, αλλά φέτος πρέπει να τους δώσουμε συγχαρητήρια γιατί έκαναν φοβερή δουλειά».

 

«Είναι πολύ καλή και έχει γίνει μεγάλο βήμα. Υπάρχουν ακόμα σαμαράκια, αλλά είναι μέσα στο όριο. Πέρυσι ήταν εκτός ορίου για MotoGP. Φέτος είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα και το σημείο που είναι τα σαμαράκια δεν είναι επικίνδυνα».

 

Για τα ελαστικά (με τα σκληρά έκανε τον καλό του χρόνο στις ΕΔ2 ο Ισπανός) είπε:

 

«Δουλεύουν καλά εδώ και δεν έχουμε graining (σ.σ. φθορά). Ήταν έκπληξη που ήμουν γρήγορος με το σκληρό πίσω και το σκληρό μπροστά. Θα μπορούσε να είναι λύση για τον Αγώνα».

 

Ο Marquez δεν επέλεξε το νέο πλαίσιο ούτε για τον Αγώνα στο Silverstone.

 

«Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά ακόμα για το καινούργιο. Δεν ξέραμε τι να περιμένουμε εδώ με τη νέα άσφαλτο κι έτσι αποφάσισα να μείνω με το παλιό».

 

«Δεν έχει και πολύ νόημα, μιας και ακολουθεί το τεστ στο Misano. Εδώ, που συνήθως δυσκολεύομαι, θέλω να επικεντρωθώ απόλυτα στον Αγώνα».

 

Σήμερα έπεσε και για πρώτη φορά εδώ και 3 μήνες (!), με την τελευταία πτώση του να είναι στο Le Mans!

 

«Μάλλον φρέναρα λίγο νωρίτερα, ακούμπησα την άσπρη γραμμή κι έχασα το μπροστινό. Πιέζω όμως δυνατά και οι πτώσεις είναι στο παιχνίδι».

 

Πρόσφατα, ο Crutchlow δήλωσε ότι ενδεχομένως το 2020 να είναι η τελευταία του σεζόν στο MotoGP, καθώς σκέφτεται να σταματήσει.

 

«Είναι καταπληκτικός οδηγός και κάνει πολύ καλή δουλειά για την Honda», σχολίασε όταν το άκουσε ο Marc.

 

«Για να είσαι εδώ πρέπει να δίνεις το 100% της προσοχής σου σ’ αυτό που κάνεις. Ελπίζω, για το καλό του Πρωταθλήματος, να συνεχίσει ν’ αγωνίζεται».

Επόμενο άρθρο »

Fabio: Ήθελα την 1η θέση!

« Προηγούμενο άρθρο

Καλό ξεκίνημα για τον Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα