• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμαστής ο Zarco!
Και επιστροφή στο MotoGP το 2021!
Νέα 22/08/2019 - 17:25

Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε το «μπαμ» στην περίπτωση του Johann Zarco, ο οποίος ζήτησε να φύγει από την ομάδα της KTM πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιό του.

 

Ήταν μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση στο paddock, πολύ δε περισσότερο επειδή όλοι – και ο Zarco – γνώριζαν ότι θα ήταν δύσκολο να είναι στο MotoGP το 2020.

 

Καθώς οι λιγοστές θέσεις διαθέσιμες στη μεγάλη κατηγορία έκλειναν η μια μετά την άλλη, ακούστηκε ότι ο Γάλλος σκεφτόταν τη λύση των SBK-Motul.

 

Επιπρόσθετα, ο Zarco φερόταν να συζητά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Moto2, στην κατηγορία που είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να πάρει 2 Τίτλους συνεχόμενους.

 

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Silverstone, ο Zarco έχει πάρει μια διαφορετική απόφαση για το μέλλον του!

 

Ο Γάλλος ταράζει και πάλι τα νερά στο χώρο του paddock, καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ σκέφτεται τη λύση του να γίνει δοκιμαστής σε ένα από τα έξι εργοστάσια!

 

Αυτό είναι που πρότεινε ο Γάλλος στους Κατασκευαστές, οι οποίοι και σαφώς θα σκεφτούν το ενδεχόμενο να έχουν έναν δοκιμαστή της ποιότητας του Zarco.

 

Μάλιστα, σε συνδυασμό με τις φήμες ότι ο Jonas Folger υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Moto2 το 2020, ενδεχομένως να είναι ο Zarco ο νέος οδηγός εξέλιξης της Yamaha!

 

Το πλάνο στο μυαλό του Γάλλου είναι ότι κάνοντας καλή δουλειά ως δοκιμαστής, τότε θα έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στο MotoGP το 2021.

 

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην περίπτωση του Γάλλου.

Επόμενο άρθρο »

2020: Το Ημερολόγιο Αγώνων του MOTOGP

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Λατρεύω το Silverstone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα