• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Λατρεύω το Silverstone!
Ένας γύρος εκεί, σε ταξιδεύει…!
Νέα 22/08/2019 - 13:06

Σε μια από τις πιο αγαπημένες του πίστες θ’ αγωνιστεί αυτό το Σ/Κ ο Valentino Rossi, που έφτασε στο Silverstone έτοιμος για τον 12ο Γύρο της σεζόν.

 

Εκεί, ο Ιταλός έχει πάρει τη νίκη το 2015 (στο βρεγμένο) ενώ είχε και μια σειρά από 4 συνεχόμενα βάθρα μέχρι πέρυσι, όταν και ο Αγώνας δεν έγινε ποτέ.

 

Επιπλέον, ο Rossi τα πηγαίνει γενικότερα καλά στην Αγγλία, καθώς έχει κερδίσει το Βρετανικό GP (στο Donington) εφτά φορές!

 

Ο Valentino θέλει να επιστρέψει στο βάθρο αυτό το Σ/Κ, για πρώτη φορά μετά το Τέξας φέτος, για να εδραιώσει κι άλλο τη θέση του στη βαθμολογία.

 

Για την ώρα, παραμένει η καλύτερη Yamaha, όντας στην 5η θέση κι ένα βαθμό μπροστά από τον Vinales, αν και έχει μόλις 103β μετά από 11 Αγώνες.

 

Είναι η μικρότερη συγκομιδή βαθμών για τον Vale αυτό το χρονικό διάστημα, μετά το 2012, όταν και αγωνιζόταν στην Ducati (8ος με 91β).

 

«Μ’ αρέσει το Silverstone και είναι μέσα στις 5 πιο αγαπημένες μου πίστες», σχολιάζει ο Ιταλός άσος της Yamaha.

 

«Μ’ αρέσει γιατί είναι μεγάλη πίστα, παλιάς σχολής… κάνεις έναν γύρο και είναι σαν να ταξιδεύεις από το ένα μέρος στο άλλο».

 

«Έχω καλές αναμνήσεις εδώ, αλλά όλα εξαρτώνται από τον καιρό, μιας και με βροχή δεν είναι εύκολα εδώ επειδή πηγαίνεις πολύ γρήγορα».

 

«Για να είσαι γρήγορος εδώ, πρέπει να έχεις καλή αίσθηση και να είσαι σταθερός. Συνήθως εδώ η Yamaha τα πάει καλά».

 

Μετά τα περσινά προβλήματα με την άσφαλτο, το Silverstone ξαναστρώθηκε για φέτος και όλοι θα μπουν για πρώτη φορά την Παρασκευή για να δοκιμάσουν την πίστα.

 

«Φαίνεται ότι έκαναν καλή δουλειά κι έχει λιγότερα σαμαράκια και καλή πρόσφυση. Είμαι περίεργος να τη δω αύριο», είπε ο Rossi.

 

«Θα δούμε όμως… γιατί οι οδηγοί της F1 επισήμαναν ότι υπάρχουν κάποια σαμαράκια. Θα δούμε αν τα έχουν φτιάξει».

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμαστής ο Zarco!

« Προηγούμενο άρθρο

Με τη ψυχολογία στα ύψη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα