• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χάνει και το Silverstone ο Mir
Θα τον αντικαταστήσει ο Guintoli
Νέα 21/08/2019 - 11:09

Η σφοδρή πτώση του Joan Mir στις δοκιμές του Brno στις αρχές του μήνα, δεν θα επιστρέψουν στον Ισπανό να αγωνιστεί στην Αγγλία.

 

Έχοντας χάσει το GP της Αυστρίας, ο Mir ήλπιζε ότι θα ήταν στο Silverstone αυτό το Σ/Κ, ωστόσο οι πνεύμονές του δεν είναι ακόμα 100% έτοιμοι.

 

«Τελικά δεν θα είμαι στο Silverstone και είναι κρίμα, όμως πρώτη προτεραιότητα είναι η υγεία μου», σχολίαζε ο Ισπανός αναβάτης.

 

«Μετά την πτώση πέρασα αρκετές εβδομάδες στο νοσοκομείο ή στο σπίτι και μετά άρχισα να περπατάω, όμως οι γιατροί είπαν ότι δεν είμαι ακόμα 100% έτοιμος».

 

«Θα ξεκινήσω προπόνηση σιγά-σιγά, ώστε να επιστρέψω σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι με υποστήριξαν».

 

Οι δοκιμές του Misano την επόμενη εβδομάδα θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Joan Mir να επιστρέψει στη μοτοσυκλέτα του και να αξιολογήσει τη φυσική του κατάσταση.

 

Τη θέση του στο GP του Silverstone αυτό το Σ/Κ θα πάρει ο δοκιμαστής της Suzuki, ο Sylvain Guintoli, που βρέθηκε χτες και προχτές στη Φινλανδία για το τεστ στην KymiRing.

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Είχα ατυχίες στο παρελθόν

« Προηγούμενο άρθρο

KymiRing Test: Ο Smith πρώτος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα