• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
KymiRing Test: Πρώτες εντυπώσεις
Και πρώτες φωτό από την πίστα
Νέα 20/08/2019 - 09:50

Βροχερή ήταν η πρώτη ημέρα των δοκιμών στην πίστα της Φινλανδίας, κάτι που ανάγκασε τη διοργάνωση να αλλάξει τις ώρες διεξαγωγής.

 

Έτσι, αντί για 10:00 με 17:00 (τοπική ώρα), οι δοκιμές έλαβαν χώρα από τις 12:00 ως τις 18:00 κι έτσι οι τοπικοί οδηγοί μπήκαν πρώτοι στην πίστα.

 

Οι οδηγοί εξέλιξης που βρέθηκαν στην πίστα ήταν οι: Stefan Bradl (Honda), Michele Pirro (Ducati), Jonas Folger (Yamaha), Sylvain Guintoli (Suzuki), Mika Kallio (ΚΤΜ) και Bradley Smith (Aprilia).

 

Από αυτούς, οι πέντε – πλην του Folger – έδωσαν το παρών στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος των δοκιμών της πρώτης ημέρας και ιδού τι είχαν να πουν:

 

Bradl: «Δυστυχώς δεν ήμασταν τυχεροί με τον καιρό… είναι ενδιαφέρουσα πίστα πάντως. Ελπίζουμε αύριο ότι οι συνθήκες θα είναι καλύτερες για όλους».

 

Pirro: «Είναι μια ωραία πίστα, αλλά στο βρεγμένο είναι δύσκολο να την καταλάβεις. Το πρώτο της κομμάτι είναι γρήγορο κι ωραίο, ενώ το δεύτερο πιο αργό. Είναι ωραία πίστα για MotoGP».

 

Kallio: «Είναι φοβερό όταν είσαι στο σπίτι σου (σ.σ. ο Mika μένει 2 ώρες μακριά από την πίστα!) και θα συμφωνήσω με τα παιδιά ότι κάποια κομμάτια της πίστας είναι αργά, ειδικά με τη νέα άσφαλτο και το νερό. Γλιστρούσε αρκετά και στο βρεγμένο δεν είχες σωστή αίσθηση. Ελπίζουμε για καλύτερο καιρό αύριο».

 

Guintoli: «Μ’ αρέσει πολύ το πρώτο κομμάτι, από την 1η ως την 3η στροφή… μ’ αρέσει η Φινλανδία, δεν είχα έρθει ποτέ εδώ! Μ’ αρέσει η εξοχή και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος».

 

Smith: «Είναι μια πολύ διαφορετική πίστα απ’ ότι έχουμε δει, σφιχτή και αργή σε κάποια σημεία της. Αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τη MotoGP κατηγορία, έχουμε άλλες δυο και οι πιο μικρές μοτοσυκλέτες θα ταιριάξουν πολύ καλά εδώ. Είναι μια αρκετά τεχνική πίστα… θα δούμε τι θα γίνει αύριο».

 

Το τεστ ολοκληρώνεται σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Επιστροφή στο Silverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin: Περισσότερες επιλογές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα