• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Michelin: Περισσότερες επιλογές
Για το «νέο» Silverstone
Νέα 20/08/2019 - 09:19

Αντί για τις συνηθισμένες τρεις επιλογές ελαστικών μπροστά και πίσω, η Michelin θα φέρει 4 για το GP του Silverstone αυτό το Σ/Κ.

 

Κι αυτό επειδή, μετά το περσινό φιάσκο, η πίστα ασφαλτοστρώθηκε εκ νέου και η Michelin δεν είχε την ευκαιρία να κάνει δοκιμές εκεί.

 

Έτσι, η Michelin φέρνει μαλακή, μεσαία και δυο σκληρές γόμες για μπροστά και πίσω στην Αγγλική πίστα.

 

Η μεσαία και η σκληρή γόμα μπροστά θα είναι συμμετρική, ενώ ασύμμετρες (ενισχυμένη η δεξιά πλευρά) θα είναι όλες οι γόμες πίσω και η μπροστινή μαλακή.

 

«Πέρυσι ήταν μεγάλη απογοήτευση για όλους ό,τι έγινε, αλλά φέτος η πίστα έκανε πολύ καλή δουλειά με τη νέα άσφαλτο», σχολιάζει ο Piero Taramasso.

 

«Αυτό, ωστόσο, σημαίνει ότι δεν έχουμε γνώση της πίστας και τα ελαστικά που φέραμε είναι βασισμένα στην πληροφόρηση που μας έδωσε η εταιρεία που έβαλε την άσφαλτο».

 

«Πάντα είναι πρόκληση όταν πηγαίνουμε κάπου που δεν έχουμε δοκιμάσει την άσφαλτο και γι’ αυτό φέραμε τέσσερα διαφορετικά ελαστικά».

 

«Ανυπομονούμε να δούμε πως θα συμπεριφερθεί η άσφαλτος και φυσικά ελπίζουμε σε καλό καιρό, αλλά πάμε στην Αγγλία και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει!»

 

Σε περίπτωση βροχής, η Michelin έχει συμμετρικά μαλακά και μεσαία ελαστικά μπροστά και ασύμμετρες αντίστοιχες γόμες πίσω.

Επόμενο άρθρο »

KymiRing Test: Πρώτες εντυπώσεις

« Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνησε το τεστ στην KymiRing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα