• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Κάτι κινείται στην Yamaha!
Ευχαριστημένος με την 4η θέση χτες
Νέα 12/08/2019 - 12:12

Η βελτίωση στα ηλεκτρονικά και στην επιτάχυνση της Μ1 είναι αισθητή και ο Valentino Rossi είναι χαρούμενος με αυτή την πρόοδο.

 

Ο Ιταλός της Yamaha δήλωνε χτες ότι κάτι έχει αλλάξει στο εργοστάσιο ήδη από το καλοκαιρινό διάλειμμα και ήταν χαρούμενος με την 4η θέση του στο χτεσινό Αγώνα.

 

«Ήταν καλό Σ/Κ τελικά… στα χαρτιά ήταν να υποφέρουμε εδώ, αλλά από την αρχή είδαμε ότι είχαμε κάτι καλό».

 

«Βελτιωθήκαμε και ειδικά στη σταθερότητα στους χρόνους και στην πρόσφυση. Έκανα καλή εκκίνηση, ήμουν δυνατός και κατάφερα να κερδίσω πολλές θέσεις».

 

«Ήμουν σε καλή κατάσταση και θα μπορούσα και το βάθρο, αλλά δυστυχώς τα παιδιά μπροστά ήταν πιο δυνατοί από εμένα».

 

«Όμως είναι ένα καλό αποτέλεσμα γιατί στο τέλος, αν και δυσκολεύτηκα, τελικά κράτησα πίσω τους Vinales και Rins που είχαν κερδίσει έδαφος».

 

Η εικόνα του Vale έχει αλλάξει προς το καλύτερο μετά το πολύ άσχημο τελείωμα του πρώτου μισού της χρονιάς, με τις τρεις πτώσεις και μία 8η θέση στη Γερμανία.

 

«Φαίνεται ότι κάτι άλλαξε στην Yamaha από τότε και δουλεύουν πιο σκληρά και με καλύτερο τρόπο».

 

«Από την Παρασκευή είχαμε καταλάβει ότι είχε γίνει δουλειά στα ηλεκτρονικά και στην επιτάχυνση και ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί».

 

Τέλος, μίλησε και για τον Fabio Quartararo, λέγοντας ότι η επιλογή του μαλακού πίσω ελαστικού λειτούργησε υπέρ του Γάλλου.

 

«Φαίνεται ότι δυσκολεύεται λιγότερο με το πίσω και γι’ αυτό έβαλε το μαλακό, που ήταν καλή επιλογή γιατί η θερμοκρασία ήταν χαμηλότερη».

 

«Όμως εγώ δυσκολεύτηκα αρκετά με αυτό στα ελεύθερα αλλά και στις κατατακτήριες και γι’ αυτό η καλύτερη επιλογή για εμένα ήταν το μεσαίο».

 

«Και με το μεσαίο έχεις λίγο χειρότερη πρόσφυση, ενώ και ο Fabio έκανε φανταστική δουλειά όλο το Σ/Κ και ήταν γρήγορος».

Επόμενο άρθρο »

Zarco: Δεν ήταν εύκολο

« Προηγούμενο άρθρο

ΕΠΙΣΗΜΟ: Χωρίζουν οι δρόμοι Zarco-KTM!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα