• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΕΠΙΣΗΜΟ: Χωρίζουν οι δρόμοι Zarco-KTM!
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του Γάλλου
Νέα 12/08/2019 - 10:13

Οι εξελίξεις στην υπόθεση του Γάλλου, ο οποίος χτες το βράδυ ζήτησε από την ΚΤΜ να λυθεί κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του, είναι ραγδαίες.

 

Οι άνθρωποι του εργοστασίου, όπως φαίνεται δεν χρειάστηκαν να το σκεφτούν πολύ και με επίσημη ανακοίνωση πριν από λίγο θέτουν εκτός ομάδας τον Γάλλο.

 

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει άμεσα, αλλά στο τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

 

Έτσι ο Johann Zarco θα μείνει ένα χρόνο με το συγκεκριμένο εργοστάσιο και ήδη αρχίζει να ψάχνεται για να δει ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

 

Η περίπτωση του MotoGP για τον Γάλλο είναι δύσκολη, μιας και οι μόνες διαθέσιμες θέσεις στο grid είναι του Jack Miller και του Takaaki Nakagami.

 

Στην περίπτωση του Miller η Ducati και η Pramac παρουσιάζονται βέβαιες ότι θα κρατήσουν τον Αυστραλό, κάτι που θέλει και ο ίδιος.

 

Άλλωστε, μπορεί να «έχασε» τη μάχη από τον Petrucci φέτος για την εργοστασιακή θέση, όμως πιστεύει ότι μπορεί να τη διεκδικήσει για το 2021.

 

Από την άλλη, η περίπτωση της «δύσκολης» Honda (εξαιρείται ο Marquez) δεν πρέπει να ενθουσιάζει τον Johann Zarco με το ομαλό στυλ οδήγησης.

 

Κι ενώ οι καλές θέσεις στο MotoGP είναι πιασμένες, υπάρχουν ακόμα διαθέσιμες θέσεις σε κορυφαίες ομάδες στα SBK-Motul!

 

Όσο για το ποιος θα πάρει τη θέση του το 2020 στην ομάδα;

 

Η ΚΤΜ σίγουρα θα προσπαθήσει να δελεάσει τον Jack Miller, ειδάλλως έχει την εναλλακτική του Mika Kallio του δοκιμαστή της, ή ακόμα και του Dani Pedrosa!

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Κάτι κινείται στην Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

EKTAKTO: Φεύγει ο Zarco από την ΚΤΜ;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα