• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Chaz Davies επέστρεψε στις νίκες στην Laguna Seca!
Εγκατέλειψε ο τραυματίας Bautista, κερδισμένος ο Rea
Νέα 15/07/2019 - 09:34

 

O 2ος Αγώνας του Σαββατοκύριακου στην Laguna Seca τελείωσε με νικητή τον Chaz Davies (ARUBA.IT Racing – Ducati) που πήρε την πρώτη του νίκη για το 2019, κυριαρχώντας από την αρχή μέχρι το τέλος των 25 γύρων του Αγώνα. Ο ομόσταυλός του Alvaro Bautista εγκατέλειψε λόγω του τραυματισμού του στον Αγώνα Superpole Race που προηγήθηκε. Έτσι η διαφορά του από τονJonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK) αυξήθηκε σημαντικά, αφού ο Βρετανό; Παγκόσμιος Πρωταθλητής πήρε τη 2η θέση. 

Μια Kawasaki, αυτή του Toprak Razgatlioglu (Turkish Puccetti Racing) ακολούθησε τους δύο πρώτους στο βάθρο, κρατώντας πίσω του και τονTom Sykes με την BMW Motorrad WorldSBK Team, αλλά και τονAlex Lowes (Pata Yamaha WorldSBK Team), που τελικά κέρδισε τη μάχη με τον Sykes. O Leon Haslam (Kawasaki Racing Team WorldSBK) ακολούθησε μπροστά από τον Loris Baz (Ten Kate Racing – Yamaha) και τον Jordi Torres (Team Pedercini Racing). 

Ο Michael van der Mark (Pata Yamaha WorldSBK Team) εγκατέλειψε από τεχνικό πρόβλημα, ενώ ο Marco Melandri (GRT Yamaha WorldSBK) έκανε καλό αγώνα τερματίζοντας 9ος, παρά το ότι ξεκίνησε από πολύ πίσω. Ο Michael Ruben Rinaldi (BARNI Racing Team) μπήκε στη δεκάδα. 

Οι έξι πρώτοι του 2ου Αγώνα είναι: 

  1. Chaz Davies (Aruba.it Racing – Ducati)

  2. Jonathan Rea (Kawasaki Racing Team WorldSBK)

  3. Toprak Razgatlioglu (Turkish Puccetti Racing)

  4. Alex Lowes (Pata Yamaha WorldSBK Team)

  5. Tom Sykes (BMW Motorrad WorldSBK Team)

  6. Leon Haslam (Kawasaki Racing Team WorldSBK)

 

Στο συνοδευτικό αρχείο τα πλήρη αποτελέσματα:

 

 

Επόμενο άρθρο »

Andrea Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

250η νίκη για την Μ.Βρετανία με τον Rea

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα