• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2: ΕΔ2
Πρώτος και πάλι ο Luca Marini
Νέα 31/05/2019 - 17:55

Για το μεγαλύτερο διάστημά του 40λεπτου, ο Luca Marini δεν είχε καταφέρει να βελτιώσει το χρόνο του από τις ΕΔ1.

 

Στα τελευταία λεπτά όμως, ο Ιταλός αναβάτης της Sky VR46 έκανε μερικούς γρήγορους γύρους και με το 1:51,986 πήρε την 1η θέση και στα δεύτερα ελεύθερα.

 

Ο Marini ήταν πρώτος και στις ΕΔ1 και φεύγει από την πίστα έχοντας μία διαφορά στα 8 χιλιοστά από τον δεύτερο, τον Tom Luthi.

 

Ο Μattia pasini κράτησε την 1η θέση για μερικά λεπτά, αλλά στο τέλος συμβιβάστηκε με την 3η, ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα για τον Ιταλό που συνεχίζει να αντικαθιστά τον τραυματία Pawi.

 

Τέταρτος ήταν ο Marcel Schrotter, με τον Γερμανό να αφήνει πίσω του για 77 χλ τον Niccolo Bulega, ο οποίος συνεχίζει να είναι δυνατός μετά το άσχημο ξεκίνημα του.

 

Πίσω από τις 5 μοτοσυκλέτες της Kalex είναι ο Jorge Navarro, ο οποίος με την Speed Up μοτοσυκλέτα του έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο.

 

Ο Jorge Martin ήταν η καλύτερη KTM σήμερα, κάτι παραπάνω από μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από την πρώτη θέση και αρκετά μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Brad Binder που ήταν 13ος.

 

Πίσω από τον 7ο Martin ήταν οι Enea Bastianini και Fabio di Giannantonio, ο δεύτερος οδηγός της Speed Up.

 

Βελτιωμένος στα τελευταία λεπτά ο Simone Corsi, πήρε τη 10η θέση μπροστά από τον Remy Gardner, ενώ οι Marquez (που είχε πτώση), Binder και Lowes είναι αυτοί που συμπληρώνουν την 14άδα.

 

Ο Alex Marquez ήταν ο μόνος από τους οδηγούς της κατηγορίας που δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του σε σχέση με τις ΕΔ1.

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο Niccolo Bulega γίνεται ο πρώτος οδηγός στην ιστορία της Moto2 που ξεπερνά τα 300χλμ/ώρα (300,6)!

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Δεν με σώζει…

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα