• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello MotoGP: ΕΔ2
Η ώρα των Rookies και του Bagnaia!
Νέα 31/05/2019 - 17:39

Σημαντική η σημερινή ημέρα για τον Pecco Bagnaia, ο οποίος κατάφερε – για πρώτη φορά στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία – να γράψει τον καλύτερο χρόνο σε επίσημο session!

 

Ο Ιταλός ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στα τελευταία λεπτά, όταν όλοι έβαλαν τα μαλακά ελαστικά και κυνήγησαν έναν καλό χρόνο.

 

Κι ενώ όλα τα μάτια ήταν στραμμένα στις GP19 των υπολοίπων, ήταν ο Bagnaia αυτός που κατάφερε να κάνει το 1:46,732 για να κερδίσει το χειροκρότημα των συμπατριωτών του.

 

Αντίθετα η GP19 των Petrucci, Miller, Dovizioso και του Michele Pirro, ολοκλήρωσαν στην 3η, 8η, 11η, και 13η θέση αντίστοιχα.

 

Όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά, με τους πρώτους 18 οδηγούς να είναι στο ίδιο δευτερόλεπτο και πέντε από τα έξι εργοστάσια να βρίσκονται στις πρώτες επτά θέσεις!

 

Πίσω από τον Bagnaia ήταν ο Fabio Quartararo, ακόμα ένας νεοφερμένος στην κατηγορία, που έκανε τον 2ο καλύτερο χρόνο, χάνοντας την πρώτη θέση στις τελευταίες στροφές της πίστας.

 

Εξαιρετικό το αποτέλεσμα του Pol Espargaro και της KTM, με τον Ισπανό να είναι ο πρώτος που έσπασε το φράγμα του 1:47 και να παίρνει στο τέλος την καταπληκτική για την KTM 4η θέση.

 

Αντίθετα, ο ομόσταυλός του, ο Johann Zarco, είχε μία πτώση σήμερα χωρίς ευτυχώς να πάθει κάτι. Δεν ήταν ο μόνος, καθώς και ο Jack Miller έπεσε στην 12.

 

Καλή η παρουσία του Maverick Vinales, ο οποίος σημείωσε τον πέμπτο καλύτερο χρόνο, αν και ήταν η Yamaha του Quartararo αυτή που έκλεψε την παράσταση σήμερα.

 

Πάντως ήταν πολύ καλύτερος από τον ομόσταυλό του, τον Valentino Rossi, που δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 18η θέση.

 

O πρώτος στις ΕΔ1, Marc Marquez, έκανε πολύ γρήγορα και πάλι έναν ταχύτατο γύρο, για να ρίξει στη συνέχεια το βάρος στο set-up της μοτοσυκλέτας του, υποχωρώντας στην 6η θέση στα τελευταία λεπτά.

 

Ελπιδοφόρα εμφάνιση στον ένα γύρο για τον Alex Rins της Suzuki, που έκανε τον έβδομο καλύτερο χρόνο μπροστά από τον Cal Crutchlow.

 

Οι Jack Miller και Franco Morbidelli ήταν οι δύο αναβάτες που έκλεισαν τη δεκάδα των πρώτων.

 

Ο Dovizioso δεν κατάφερε να βελτιωθεί στα τελευταία λεπτά και έμεινε ενδέκατος μπροστά από τον Zarco.

 

Πολύ πίσω και η Honda του Jorge Lorenzo, με τον Ισπανό αναβάτη σε μία πίστα που του αρέσει και έχει σημαντικές επιτυχίες στο παρελθόν, να κάνει μόλις τον 20ο μόλις χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα