• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο TOSELAND έγινε... Doctor!
Tα Superbike απέκτησαν τον δικό τους... γιατρό
Νέα 26/11/2009 - 12:17

Εδώ και χρόνια τα MotoGP έχουν το... γιατρό τους (Valentino Rossi). Τώρα έφτασε η ώρα να αποκτήσουν και τα Superbike τον δικό τους.

Ο λόγος για τον James Toseland ο οποίος εδώ και κάποιες μέρες είναι επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου του Sheffield Hallam.

«Το να βρίσκομαι εδώ και να λαμβάνω αυτήν την τιμή από το πανεπιστήμιο είναι από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής μου», είπε ο 29χρονος αναβάτης κατά την τελετή αναγόρευσής του σε επίτιμο Διδάκτωρ που έγινε στο Πανεπιστίμιο παρουσία αρκετών φοιτητών.

«Είναι τεράστια τιμή για μένα και στην ουσία πρόκειται για το κερασάκι στην τούρτα μετά τους δύο τίτλους που έχω κατακτήσει στα Superbike. Ελπίζω του χρόνου να πάρω ακόμα ένα Πρωτάθλημα», συμπλήρωσε ο Toseland που έμαθε να οδηγεί στο ανθρακωρυχείο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του, στο Kiverton Park.

Μετά τη διετή θητεία του στα MotoGP o Τoseland -ο οποίος τον ελεύθερο χρόνο του παίζει πιάνο και τραγουδάει με το γκρουπ που έχει δημιουργήσει, τους Crash-, επιστρέφει στα Superbike όπου θα οδηγεί με τα χρώματα της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha.

Nα σημειωθεί ότι ο Βρετανός είναι ο μικρότερος σε ηλικία αναβάτης που στέφθηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο WSBK καθώς το 2004 όταν και κατέκτησε το πρώτο -από τα 2- Πρωτάθλημα ήταν 23 χρόνων.

James Toseland
James Toseland

Επόμενο άρθρο »

Διάσημος ηθοποιός έλεγε ψέματα πως ο BARRY SHEENE ήταν θείος του

« Προηγούμενο άρθρο

ELIAS: Υποβιβασμός ή ελπίδα για ολική επαναφορά;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα