• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Διάσημος ηθοποιός έλεγε ψέματα πως ο BARRY SHEENE ήταν θείος του
Ο Michael Sheen περιγράφει πως με ένα αθώο ψεματάκι έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο του...
Νέα 26/11/2009 - 14:41

Ο Oυαλλός ηθοποιός Michael Sheen έγινε ευρύτερα γνωστός υποδυόμενος τον πρώην Πρωθυπουργό της Βρετανίας Tony Blair στη βραβευμένη ταινία «Η Βασίλισσα», καθώς επίσης και μέσα από το ρόλο του David Frost στην ταινία «Frost/Nixon».

Εύλογα θα αναρωτηθείτε τι σχέση μπορεί να έχει ο εν λόγω ηθοποιός με τα MotoGP. Έχει και παραέχει. Όχι άμεση βέβαια, αλλά έχει.

Η ιστορία έχει ως εξής:

Όταν o Μichael ήταν μαθητής, άγνωστος μεταξύ αγνώστων, κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής στο σχολείο του εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι είχε το ίδιο επίθετο με τον αείμνηστο Barry Sheene.

Την εποχή που ο γεννημένος στο Λονδίνο αναβάτης μεσουρανούσε στα 500cc παίρνοντας νίκες και κατακτώντας Πρωταθλήματα (1976 και 1977), ο Michael Sheene πήγαινε σχολείο στο Liverpool, όπου είχε μετακομίσει με τους γονείς του. Εκεί κατάφερε πολύ σύντομα να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής και να αποκτήσει πολλούς φίλους λέγοντας πως είναι ανιψιός του 2 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή...

«Ο πιο διάσημος Sheene εκείνη την εποχή ήταν ο Barry Sheene, ο γοητευτικός και ιδιαίτερα ταλαντούχος αναβάτης. Πολλοί έρχονταν και με ρωτούσαν 'έχεις καμία σχέση με τον Barry Sheene;' Δεν μπορούσα να αντισταθώ και απαντούσα 'ναι είμαι. Είναι θείος μου'. Ήταν ένα αθώο ψέμα αλλά τα δύσκολα ήταν όταν μου ζητούσαν να τους φέρω κάποιο αυτόγραφο. Δεν τους χάλαγα το χατίρι και τους έφερνα ψεύτικα αυτόγραφα», λέει ο 40χρονος ηθοποιός ο οποίος συνεχίζει να περιγράφει τις εμπειρίες του από αυτήν την εποχή: «Ήθελα να είμαι αρεστός στους ανθρώπους και κάποιες φορές με ρωτούσαν αν μπορούσα να τους φέρω κάποιο αναμνηστικό από τον Barry Sheene. Όπως καταλαβαίνετε το θέμα είχε ξεφύγει και μάλιστα λίγο έλειψε να καταρρεύσουν όλα κάποια στιγμή. Θυμάμαι μια μέρα ήμουν στο σαλόνι όταν χτύπησε το κουδούνι. Ήταν το παιδί που μοίραζε τις εφημερίδες με το οποίο πηγαίναμε μαζί σχολείο. Ξαφνικά τον άκουσα να ρωτάει τον πατέρα μου 'είναι αλήθεια ότι ο Barry Sheene είναι αδερφός σας;' Εκείνη τη στιγμή πάγωσα. Σκέφτηκα πως όλα τελείωσαν. Πως ο πατέρας μου θα με έβαζε τιμωρία γιατί είπα ψέματα και πως στο σχολείο θα έχανα τους φίλους μου. Δεν έγινε έτσι όμως. Ο πατέρας μου με μια άνεση του απάντησε 'ναι, έτσι είναι, ο Barry Sheene είναι αδερφός μου' και έτσι τίποτα δε συνέβη».

Επόμενο άρθρο »

IGNITION - Kυκλοφόρησε το νέο περιοδικό για την τεχνολογία της αυτοκίνησης

« Προηγούμενο άρθρο

Ο TOSELAND έγινε... Doctor!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα