• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
JOSH "ELBOWS" ELLIOT: Ένα μεγάλο ταλέντο από την Ιρλανδία.
Νέος, ελπιδοφόρος αναβάτης.
Νέα 25/11/2009 - 08:50

Πιθανόν να μην τον έχετε ακούσει, αλλά ο Josh Elliott είναι ο πιο ταλαντούχος νεαρός Ιρλανδός αναβάτης. Είναι μόλις 15 χρονών και ήδη πρωταγωνιστεί στο Γερμανικό Πρωτάθλημα Supersport. Αν αναρωτιέστε γιατί στη Γερμανία, ο λόγος είναι ότι ο Elliot ήταν πολύ νεαρός για να του επιτραπεί να αγωνιστεί στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που μάλλον θα αλλάξει όταν γίνει 16.

 

Ο νεαρός Ιρλανδός αγωνίζεται με μια Honda CBR600RR και επιβλέπεται στενά από τον θρύλο των MotoGP, Jeremy McWilliams. Ξεκίνησε από Mini Motos στην ηλικία των 9 και μέχρι τα 11 του χρόνια είχε ήδη κερδίσει 5 Τίτλους στην Ιρλανδία. Στον πρώτο του αγώνα Aprilia Superteen πήρε την pole position και τη νίκη και αμέσως ανέβηκε στην κατηγορία GP 125, όπου έγινε ο νεότερος νικητής εθνικού αγώνα στην Ιρλανδία, στην ηλικία των 14.

 

 

Επίσης, ήταν ο μοναδικός Ιρλανδός αναβάτης που κατάφερε να συμμετέχει στο Πρωτάθλημα Red Bull Rookies Moto GP Cup. Ο Εlliot θεωρείται από τους πιο ταλαντούχους αναβάτες της γενιάς του και γι' αυτό το λόγο του δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιήσει δοκιμές με τη μοτοσυκλέτα της FTR για την Moto2, με την οποία ο Ιρλανδός βρήκε αμέσως το ρυθμό του.

 

"Ο βασικός μου στόχος είναι η συμμετοχή στην Moto 2 και ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά για να καταλήξω εκεί. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να μετακινηθώ στην Moto 2 όσο το δυνατόν γρηγορότερα", ολοκλήρωσε ο Elliot.

Επόμενο άρθρο »

HONDA: Η διοίκηση του ΗRC τρέχει με NSF100 στο Motegi.

« Προηγούμενο άρθρο

ΜΑΡΤΙΝΕΖ: Ενοχλημένος από την αποχώρηση της Aprilia.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα