• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜΑΡΤΙΝΕΖ: Ενοχλημένος από την αποχώρηση της Aprilia.
Aπογοήτευση για τον Ισπανό manager.
Νέα 25/11/2009 - 08:27

Ο Jorge "Aspar" Martinez εξέφρασε την απογοήτευσή του για την απόφαση της Aprilia να αποχωρήσει από την Moto2. Η εταιρία από το Noale σχεδίαζε να εξελίξει ένα εργοστασιακό σασί, το οποίο θα πλαισιωνόταν με τον κινητήρα της Honda και θα δινόταν στις ομάδες Mapfre Aspar, Speedup Aprilia, Ajo Motorsport και Cardion AB Motoracing.

 

Όμως, ο Ιταλός κατασκευαστής θεώρησε δυσφημιστικό να εξελίξει ένα πλαίσιο, που θα κινείται από έναν Ιαπωνικό κινητήρα και επέλεξε να αποσύρει τη συμμετοχή του από την Moto2.

 

"H μοτοσυκλέτα της Aprilia για την Moto2 έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και οι δοκιμές έχουν προγραμματιστεί για τις 9 Δεκεμβρίου στην Valencia. Νομίζω ότι είναι αργά για αποχωρήσεις", δήλωσε ο Martinez.

 

"Κατά τη γνώμη μου η αποχώρηση της Aprilia θα είναι λάθος, αν τελικά πραγματοποιηθεί. Η εμπειρία που θα συνέλεγαν από τη συμμετοχή στην Moto2 θα ήταν σίγουρα χρήσιμη, εφόσον σκοπεύουν να επιστρέψουν στα MotoGP, το 2011 ή 2012", συμπλήρωσε ο Ισπανός.

 

Ο Martinez έχει ήδη υπογράψει τους Mike di Meglio και Julian Simon, για να τρέξουν με την ομάδα του στην Moto2, το 2010.

Επόμενο άρθρο »

JOSH "ELBOWS" ELLIOT: Ένα μεγάλο ταλέντο από την Ιρλανδία.

« Προηγούμενο άρθρο

APRILIA: Εγκαταλείπει οριστικά την Moto2, συγκεντρώνεται στα WSBK.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα