• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez: Αγώνας
BaldaAttack και στην Ισπανία!
Νέα 05/05/2019 - 15:08

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα ο Lorenzo Baldassarri, κατακτώντας τη νίκη στον 4ο και επεισοδιακό Αγώνα της χρονιάς, διάρκειας μόλις 15 γύρων!

 

Ο λόγος ήταν μια πτώση από highsiding του Remy Gardner, ο οποίος ήταν ακριβώς μπροστά από τον Alex Marquez που δεν κατάφερε να τον αποφύγει κι έπεσε και αυτός.

 

Σε ελάχιστα δευτερόλεπτα είχαμε κι άλλες πτώσεις, καθώς η μοτοσυκλέτα του Gardner έμεινε στη μέση της πίστας.

 

Ο Remy Gardner μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο, όπως και ο Dimas Ekky Pratama που χτυπώντας στη μοτοσυκλέτα του Gardner έπεσε και λίγο μετά τον χτύπησε ο Navarro με τη μοτοσυκλέτα του!

 

Ο Αγώνας ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση κι αφού οι άνθρωποι της ομάδας του Alex Marquez επιτέλεσαν ένα μικρό θαύμα, ετοιμάζοντας τη μοτοσυκλέτα του οδηγού τους.

 

Βέβαια ο Alex ξεκίνησε από τα pits και δεν θα είχε την ευκαιρία να διεκδικήσει κάτι καλό, σε μια πίστα που έχει νικήσει στο παρελθόν ενώ ήταν και πολύ δυνατός στο ζέσταμα.

 

Ο Marquez τερμάτισε τελικά 24ος και πολύ μακριά από τους πρωταγωνιστές του Αγώνα. Αυτοί ήταν τρεις: το δίδυμο της ομάδας του Sito Pons και ο φοβερός Jorge Navarro!

 

Οι ομόσταυλοι Lorenzo Baldassarri και Augusto Fernandez ξεκίνησαν δυνατά, ενώ στην εκκίνηση ήταν που έχασε αρκετό έδαφος ο Navarro.

 

Όμως ήταν πάρα πολύ δυνατός στους τελευταίους γύρους. Η Speed Up έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με το πλαίσιό της και ο Navarro το εκμεταλλεύτηκε πλήρως.

 

Έτσι, αφού κυνήγησε τον Fernandez – όντας πολύ πιο γρήγορος από τον Ισπανό – του πήρε τη δεύτερη θέση και πήρε το δεύτερό του βάθρο στην κατηγορία, μετά το Τέξας.

 

Ο Lorenzo Baldassarri ήταν μπροστά του εννέα δέκατα σ’ εκείνο το σημείο και παρά το ότι πίεσε μέχρι τέλους, ήταν μια διαφορά που δεν μπορούσε να καλυφθεί από τον φανταστικό Navarro.

 

Έτσι η νίκη πήγε στα χέρια του Baldassarri που έμεινε στην 1η θέση και μεγάλωσε τη διαφορά του από τον Luthi στους 17β.

 

Ο Luthi δεν είχε το ρυθμό να μείνει κοντά στους τρεις πρώτους και συμβιβάστηκε με την 4η θέση, ενώ ο Brad Binder έβαζε την ΚΤΜ του στην 5η θέση.

 

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα του 4ου Αγώνα της χρονιάς για την Moto2, στο συνοδευτικό μας αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Ο Marquez κυρίαρχος στην Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez: Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα