• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez: Αγώνας
4η νίκη για τον φανταστικό Antonelli!
Νέα 05/05/2019 - 14:52

Τι κι αν η Jerez είναι μια από τις δυσκολότερες πίστες για τον Niccolo Antonelli; Ο Ιταλός δούλεψε σκληρά όλο το Σ/Κ και κατάφερε να πάρει μια τεράστια νίκη!

 

Η πρώτη του μετά το Qatar και το 2016 και η τέταρτη της καριέρας του, μια νίκη που τον φέρνει στη 2η θέση της βαθμολογίας, έναν βαθμό πίσω από τον Aron Canet!

 

Οι προσπεράσεις, οι επαφές και οι μάχες δεν είχαν σταματημό σε όλη τη διάρκεια του Αγώνα, όταν στο τέλος έμειναν δέκα οδηγοί που θα διεκδικούσαν μια θέση στο βάθρο.

 

Νωρίτερα είχαμε τον Vietti να βγαίνει στο γρασίδι, αλλά να γλυτώνει την πτώση, κάτι που δεν ίσχυσε για τον Marcos Ramirez που χτυπώντας στο πίσω τροχό της μοτοσυκλέτας του Antonelli, είχε μια πτώση.

 

Η πτώση του επηρέασε τον Fenati που βγήκε στην αμμοπαγίδα για ν’ αποφύγει τη μοτοσυκλέτα κι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει πέφτοντας στη συνέχεια.

 

Στον Αγώνα της Moto3 είχαμε και τους πρώτους οδηγούς που εξέτισαν ποινή long lap, πρώτος ο Ricardo Rossi και στη συνέχεια ο Dennis Foggia.

 

Ο τελευταίος, με την ποινή που δέχτηκε, βγήκε εκτός του μπροστινού γκρουπ και δεν κατάφερε να παλέψει για κάτι καλύτερο από την 11η θέση.

 

Πίσω από τον μεγάλο νικητή, τον Antonelli – ο οποίος ήταν φοβερός στις τελευταίες στροφές με μεγάλη ταχύτητα εκεί – τερμάτισαν οι Suzuki και Vietti.

 

Για τον Suzuki ήταν το πρώτο του βάθρο, ενώ σε πελάγη ευτυχίας έπλεε η SIC 58 Squadra Corse με το 1-2 που έκαναν στη σημερινό Αγώνα οι αναβάτες της.

 

Ο Celestino Vietti Ramus επίσης ήταν εξαιρετικός και πήρε το δεύτερό του βάθρο, μόλις στο 8ο Grand Prix της καριέρας του!!

 

Δείτε τα τελικά αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο.

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez: Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP Jerez: Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα