• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ο Jorge είναι ιδιόμορφος οδηγός
Είμαι σίγουρος πως σύντομα θα είναι γρήγορος!
Νέα 05/04/2019 - 11:34

Ο Ισπανός Πρωταθλητής σε πρόσφατη συνέντευξή του στο χορηγό του, την Estrella Galicia, αναφέρθηκε στην προσαρμογή και στις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει ο καινούργιος ομόσταυλος του, ο Jorge Lorenzo.  

Ο Jorge Lorenzo, μέχρι τώρα, έχει τερματίσει 13ος στο Qatar και 12ος στην Αργεντινή κάτι το οποίο δεν ήταν μέσα στα σχέδια της Repsol Honda.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Lorenzo ακόμα υποφέρει από παλαιότερους τραυματισμούς, οι οποίοι δεν τον άφησαν να ρισκάρει για πιο καλό αποτέλεσμα στον Αγώνα της Αργεντινής.

Παρόλα αυτά ο Marquez μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία του Lorenzo αλλά και τις προσδοκίες που είχε η Honda:

«Η αλήθεια είναι πως ο Jorge είναι ένας πολύ ιδιόμορφος οδηγός. Είναι πολύ προσεχτικός και πάντα κοιτάει σε βάθος τις λεπτομέρειες. Του αρέσει όλα να είναι σε σωστή θέση και όταν γίνεται αυτό είναι πολύ γρήγορος.»

«Έχει ήδη αποδείξει ότι είναι γρήγορος. Εάν καταφέρει να είναι γρήγορος σε κάθε πίστα για να παλέψει για το Πρωτάθλημα, τότε τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα.»

«Όμως είμαι σίγουρος πως θα είναι γρήγορος. Πότε θα γίνει αυτό; Δεν ξέρω! Πιστεύω πως σωματικά είναι πολύ δυνατός τώρα. Δεν χρειάζεται να είσαι στο 100% για να πιέσεις στο 100% τη μοτοσυκλέτα.»

«Αλλά αυτή την στιγμή η περίοδος προσαρμογής του είναι λίγο πιο δύσκολη από ότι περίμενε η Honda.»

Από ότι φαίνεται, ο Marc είναι αισιόδοξος για τις δυνατότητες του Lorenzo πάνω στην Honda. Όμως, όπως τόνισε, θεωρεί πως χρειάζεται ακόμα χρόνο.

Στον Αγώνα της Αργεντινής, ο Lorenzo είχε μερικά προβλήματα ξεκινώντας από την εκκίνηση και το γεγονός πως είχε ενεργοποιηθεί ο περιοριστής ταχύτητας. Μέσα στον Αγώνα μάλιστα, του έφυγε το λάστιχο από το αριστερό γκριπ.

Το αφεντικό της ομάδας, Alberto Puig, μίλησε για τις προσδοκίες που είχε η Honda στην αρχή της χρονιάς, όταν υπέγραψε τον Jorge Lorenzo.

«Με τον Jorge, το πλάνο στην Αργεντινή ήταν να ξεκινήσει καλά και μετά χρησιμοποιώντας τα δυνατά σημεία του και να κρατήσει το ρυθμό του.»

«Αλλά είχε μερικά προβλήματα, τα οποία χάλασαν τον Αγώνα του.»

«Στην περίπτωση του Lorenzo κατανοούμε πως το πρώτο μέρος της χρονιάς δεν θα είναι εύκολο. Αλλά ελπίζουμε και περιμένουμε ότι με το που θα συνηθίσει τη μοτοσυκλέτα θα παλεύει ξανά για την κορυφή.»

Ο Lorenzo έχει μπροστά του πολλούς Αγώνες να προσαρμοστεί στα καινούργια δεδομένα, κάτι το οποίο όταν γίνει θα τον επαναφέρει στις πρώτες θέσεις.

Μην ξεχνάμε πως είχε παρόμοια αρχή και την πρώτη του χρονιά στην Ducati, όμως τελικά κατάφερε να έχει μερικά εξαιρετικά αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Rea: Τα δυνατά μας σημεία;

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Πίεζα με λάθος τρόπο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA