• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
PRAMAC DUCATI: Υψηλές προσδοκίες, για το 2010.
Η δορυφορική ομάδα της Ducati πιστεύει ότι θα έχει καλή παρουσία την ερχόμενη σεζόν.
Νέα 16/11/2009 - 07:04

Οι άνθρωποι της Pramac Racing είναι ενθουσιαμένοι με το δυναμικό της ομάδας του για το 2010, με τον Aleix Espargaró να βρίσκεται πλέον μόνιμα στην ομάδα, δίπλα στον καλύτερο Rookie για το 2009, τον Mika Kallio.

 

Οι τριήμερες δοκιμές στην πίστα του Ricardo Tormo, στην Valencia εξυπηρέτησαν διαφορετικούς σκοπούς για τους δύο αναβάτες: Ο Kallio, από την πλευρά του, αξιολόγησε διάφορες ρυθμίσεις που χρησιμοποιήθηκαν στη μοτοσυκλέτα του, από την αρχή της χρονιάς. Αυτές οι ρυθμίσεις θα αποτελέσουν και την βάση της προετοιμασίας του για την επόμενη χρονιά.

 

"Μέσα σε αυτές τις τρεις μέρες μπορέσαμε να δοκιμάσουμε μια μίξη διάφορων λύσεων που χρησιμοποιήσαμε φέτος, φτάνοντας υψηλά αγωνιστικά επίπεδα", εξήγησε ο Φινλανδός. "Έμαθα πολλά αυτή τη σεζόν, κυρίως χάρις στη βοήθεια της ομάδας μου. Είμαστε αποφασισμένοι να επιστρέψουμε την επόμενη χρονιά, βελτιώνοντας τις επιδόσεις μας στους αγώνες."

 

Έχοντας κερδίσει τις εντυπώσεις με τις πρώτες εμφανίσεις του στα MotoGP, φέτος, ο Espargaró επικεντρώθηκε στο να αποκτήσει περισσότερη εμπειρία πάνω στην Ducati και τώρα ο νεαρός Ισπανός νιώθει πιο σίγουρος εν όψει της ερχόμενης σεζόν. "Η εμπιστοσύνη μου στη μοτοσυκλέτα έχει αυξηθεί κατακόρυφα μετά τις δοκιμές στην Valencia", δήλωσε ο Espargaró. "Αλλάξαμε κάποιες ρυθμίσεις στο ψαλίδι και αυτό μου έδωσε αρκετή πρόσφυση. Γενικά ένιωσα πιο άνετα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Είμαι σίγουρος ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ διασκεδαστική και ότι θα έχουμε πολλές ευκαιρίες να βελτιωθούμε."

Επόμενο άρθρο »

BRIDGESTONE: Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις, από τα καινούρια ελαστικά.

« Προηγούμενο άρθρο

GAS: Νέα σειρά ρούχων, σε συνεργασία με την Honda.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα