• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
GAS: Νέα σειρά ρούχων, σε συνεργασία με την Honda.
Καινούρια συλλογή ρούχων, από την Ιταλική εταιρία.
Νέα 16/11/2009 - 06:44

Μια νέα σειρά ρούχων, αποτέλεσμα της συνεργασίας της Honda Italy και της GAS, παρουσιάστηκε πρόσφατα στο Μιλάνο, με όνομα Honda Lifestyle Collection. Η GAS είναι συνεργάτης του HRC στα MotoGP για πολλά χρόνια και η καινούρια collection λέγεται ότι έχει "αγωνιστικό χρώμα".

 

Η καινούρια συλλογή παρουσιάστηκε στην έκθεση EICMA 2009, του Μιλάνο, η οποία θεωρείται η έκθεση μοτοσυκλετών με τη μεγαλύτερη αίγλη σε όλη την Ευρώπη. Η Honda Lifestyle Collection διαθέτει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες όλων των ηλικιών. Θα είναι διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη από το Φεβρουάριο του 2010.

 

Ο Mario Nicosia, επικεφαλής after sales της Honda Italy, δήλωσε: "Η νέα συλλογή, Ηonda Lifestyle Collection παράγεται με τα ίδια υψηλά κριτήρια ποιότητας, σχεδιασμού και λεπτομέρειας, όπως κάθε άλλο προϊόν της Honda."

 

Ο Claudio Grotto, πρόεδρος της Grotto SpA, πρόσθεσε: "Η GAS πάντα έδινε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα και τις αξίες της φίρμας. Για πολλά χρόνια θαυμάζαμε τον κόσμο της μοτοσυκλέτας και ιδιαίτερα την Honda. Έτσι, αισθάνομαι περήφανος που η εταιρία επέλεξε να παρουσιάσει μια τέτοια συλλογή ρούχων. Η εμπειρία και η τεχνογνωσία μας, με περισσότερα από 25 χρόνια στη σχεδίαση και κατασκευή ρούχων, έχει δημιουργήσει ιδιαίτερα ποιοτικά προϊόντα, εφάμιλλα με τα αντίστοιχα της Honda."

Επόμενο άρθρο »

PRAMAC DUCATI: Υψηλές προσδοκίες, για το 2010.

« Προηγούμενο άρθρο

BIAGGI: «Είμαι απογοητευμένος από τα MotoGP»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα