• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRIDGESTONE: Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις, από τα καινούρια ελαστικά.
Καλή η εικόνα των νέων ελαστικών, από τις δοκιμές στην Valencia.
Νέα 16/11/2009 - 07:49

Αναβάτες και ομάδες δέχτηκαν με ενθουσιασμό το καινούριο πίσω ελαστικό της Bridgestone, στις δοκιμές της Valencia και όλοι δήλωσαν ικανοποιημένοι με την απόδοσή του. Η απόδοση του νέου ελαστικού φαίνεται εξ αρχής καλύτερη από πριν. Ο Casey Stoner ήταν ο ταχύτερος των δοκιμών, με καλύτερο χρόνο, 1’31.900, τρία δέκατα του δευτερολέπτου γρηγορότερα, από το χρόνο με τον οποίο κατέκτησε την pole position, στην ίδια πίστα.

 

"Το καινούρια μας ελαστικό, μεσαίας σκληρότητας και ασύμμετρης χάραξης βασίζεται στο νέο υλικό που δοκιμάσαμε στο Qatar και στην Jerez κατά τη διάρκεια των χειμερινών δοκιμών", δήλωσε ο Tohru Ubukata, Επικεφαλής Έρευνας αγωνιστικών ελαστικών της Bridgestone. "Ο στόχος μας είναι να πετύχουμε μεγαλύτερο εύρος χρήσης και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και μπορώ να πω ότι τα αποτελέσματα είναι επιτυχή, όπως ακριβώς αναμενόταν. Όλοι οι αναβάτες δοκιμάσαν το νέο πίσω ελαστικό και τα αποτελέσματα τους ικανοποίησαν πλήρως, οι χρόνοι ήταν καλοί και κυρίως η αίσθηση ήταν πολύ θετική."

 

"Η θερμοκρασία κατά τη διάρκεια των δοκιμών ήταν χαμηλότερη από ότι στον αγώνα, οπότε ήταν μια πρόκληση για εμάς να επιτύχουμε την κατάλληλη θερμοκρασία λειτουργίας στα ελαστικά μας. Όμως, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες το καινούριο ελαστικό δούλεψε εξαιρετικά και είμαι βέβαιος ότι η απόδοσή μας θα κινηθεί σε υψηλά επίπεδα και την επόμενη χρονιά", ολοκλήρωσε ο Ubukata.

Επόμενο άρθρο »

HAYDEN: "Ο Βen Spies ανήκει στα MotoGP."

« Προηγούμενο άρθρο

PRAMAC DUCATI: Υψηλές προσδοκίες, για το 2010.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα