• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BIAGGI: «Είμαι απογοητευμένος από τα MotoGP»
«Δεν μου αρέσουν, είναι ένα περιβάλλον που δεν χαρίζει πλέον συναισθήματα», λέει ο 38χρονος αναβάτης...
Νέα 15/11/2009 - 13:14

Ο Max Biaggi έχει φανατικούς φίλους αλλά και ορκισμένους εχθρούς. Δε φοβάται να μιλήσει έξω από τα δόντια και το έχει πληρώσει ακριβά.

Η πόρτα των MotoGP έκλεισε γι' αυτόν το 2006 μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στη Honda. Έκτοτε ο Ρωμαίος Αυτοκράτορας με τα 4 συνεχόμενα Πρωταθλήματα στα 250cc βρήκε στέγη στο WSBK.

«Έχω μείνει απογοητευμένος από τα MotoGP. Δεν μου αρέσουν, είναι ένα περιβάλλον που δεν χαρίζει πλέον συναισθήματα», είπε ο 38χρονος αναβάτης όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για το σπορ.

Όσο για την περιπέτειά του με την Aprilia στα Superbike και τους στόχους του για το 2010 ο Ιταλός είπε: «Με την Aprilia έχουμε κάνει καλή δουλειά και στο δεύτερο μισό της σεζόν ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί, διεκδικώντας θέσεις στο βάθρο. Θέλουμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Θέλουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες για να πλησιάσουμε σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα». Κλείνοντας έκανε και υπόδειξη στους δημοσιογράφους λέγοντας «...μην γράφετε πως θέλω το Πρωτάθλημα. Δεν έχω πει κάτι τέτοιο!».

Επόμενο άρθρο »

GAS: Νέα σειρά ρούχων, σε συνεργασία με την Honda.

« Προηγούμενο άρθρο

O CAPIROSSI μιλάει για το 2010 και για το μυθιστόρημα που θα γράψει

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα