• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O CAPIROSSI μιλάει για το 2010 και για το μυθιστόρημα που θα γράψει
«Το 2010 θέλω να είμαι στους πρωταγωνιστές. Ζήτησα από τη Suzuki να εξελίξει τα ηλεκτρονικά της συστήματα γιατί έτσι δεν είμαστε ανταγωνιστικοί»
Νέα 15/11/2009 - 13:10

20 χρόνια συνεπούς παρουσίας στα GP συμπλήρωσε φέτος ο Loris Capirossi τον οποίο θα συνεχίσουμε να βλέπουμε στους αγώνες για τουλάχιστον ένα με δύο χρόνια ακόμα όπως λέει ο ίδιος.

Φέτος η χρονιά δεν κύλησε όπως ο ίδιος περίμενε και θα ήθελε αφού κατά τη διάρκεια της σεζόν η Suzuki ταλαιπωρήθηκε πολύ με τη μοτοσυκλέτα της.

«Το 2010 θέλω να είμαι στους πρωταγωνιστές. Ζήτησα από τη Suzuki να εξελίξει τα ηλεκτρονικά της συστήματα γιατί έτσι δεν είμαστε ανταγωνιστικοί. Περιμένω τις πρώτες δοκιμές του 2010 για να κάνουμε τους υπολογισμούς μας. Το 2010 θέλω να είμαι πρωταγωνιστής. Φέτος πετύχαμε λιγότερα απ' ότι περιμέναμε. Πρέπει να βελτιωθούμε , αλλά έχω εμπιστοσύνη και πιστεύω ότι  θα τα καταφέρουμε», είπε ο Ιταλός αναβάτης που κλήθηκε να σχολιάσει και τα σενάρια που θέλουν τον Valentino Rossi να μετακομίζει στη Ducati το 2011: «Είμαι χαρούμενος για τον Vale, για τις επιτυχίες του και σίγουρα θα ήθελα να τον δω στην Ducati».

Tέλος, ο 36χρονος αναβάτης αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει από το Γενάρη τη συγγραφή ενός μυθιστορήματος που θα αφηγείται την προσωπική του ιστορία με έναν διαφορετικό τρόπο.
«To 2010 προγραμματίζω να γράψω ένα βιβλίο, όχι ένα συνηθισμένο βιβλίο του τύπου 'αυτός είμαι, γνωρίστε την ιστορία μου και διαβάστε για τις νίκες μου'. Θα είναι ένα μυθιστόρημα που θα αναφέρεται σε μένα. Ένα πραγματικό μυθιστόρημα που θα περιγράφει τη ζωή ενός αναβάτη από την αρχή ως το τέλος της καριέρας του. Και αυτός ο αναβάτης θα είμαι εγώ», είπε χαρακτηριστικά.

Επόμενο άρθρο »

BIAGGI: «Είμαι απογοητευμένος από τα MotoGP»

« Προηγούμενο άρθρο

125cc: Η προσωρινή λίστα συμμετοχών

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα