• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BARBERA: Ο ταχύτερος rookie στην Valencia.
Ικανοποιητική η πρώτη επαφή του Ισπανού με την Desmosedici.
Νέα 12/11/2009 - 17:25

Ο Hector Barbera τράβηξε την προσοχή στις δοκιμές της Valencia, όντας ο γρηγορότερος rookie, μπροστά από τους πολυδιαφημισμένους Marco Simoncelli καιand Alvaro Bautista. Στην πρώτη του επαφή με την μοτοσυκλέτα της Aspar Ducati, ο Ισπανός ολοκλήρωσε τις δοκιμές με καλύτερο χρόνο 1.33.787, 0.069 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Simoncelli και 0.370 δευτερόλεπτα από τον Bautista.

 

Ο Barbera ήταν μόλις 0.323 δευτερόλεπτα μακριά από τον Loris Capirossi, με την εργοστασιακή Suzuki και λιγότερο από δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον Casey Stoner, που βρέθηκε στην κορυφή των δοκιμών. "Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος, διότι τις τρεις τελευταίες μέρες παρουσιάσαμε συνεχή βελτίωση και τα γυρολόγιά μας είναι ικανοποιητικά. Ένιωσα πολύ άνετα πάνω στην Ducati και έγραψα πολλούς γύρους πάνω της. Πραγματικά, δε χόρταινα να την οδηγώ”, δήλωσε ο Barbera.

 

"Οι σωματικές απαιτήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες και πρέπει να προσπαθήσω να προσαρμοστώ σε αυτές. Οι ώμοι και οι αγκώνες μου πονάνε πολύ, μετά τις δοκιμές. Φυσικά μπορεί να σχετίζεται ότι είμαι πάνω στη μοτοσυκλέτα ασταμάτητα για έξι μέρες, με τον αγώνα και τις δοκιμές”, πρόσθεσε ο Ισπανός. 

 

"Πιστεύω πως πρέπει να δυναμώσω σωματικά τώρα, χωρίς όμως να βάλω πολλά κιλά στο σώμα μου. Πρέπει να βελτιώσω την αντοχή των μυών μου. Σήμερα, πάντως ήταν η πιο διασκεδαστική μέρα, από την έναρξη των δοκιμών. Δοκιμάσαμε τα σκληρά ελαστικά και κατέβασα αμέσως τους χρόνους μου. Επίσης, δοκιμάσαμε ένα πιο μαλακό πίσω ελατήριο και σε συνδυασμό με κάποιες ακόμα ρυθμίσεις, μπόρεσα να καταλάβω καλύτερα τη μοτοσυκλέτα", πρόσθεσε ο Barbera.

 

"Κατάλαβα ότι όταν σηκώνεις τη μοτοσυκλέτα πρέπει να βάζει πολύ δύναμη στο σώμα σου, από τη μέση κιόλας της στροφής. Αντίθετα, η μοτοσυκλέτα δεν αντιδράει τόσο καλά όταν το γκάζι", ολοκλήρωσε ο ταλαντούχος rookie.

Επόμενο άρθρο »

REPSOL HONDA: Θετικό πρόσημο από τις δοκιμές στην Valencia.

« Προηγούμενο άρθρο

BAUTISTA: Συνεχίζει στο Estoril.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα