• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
REPSOL HONDA: Θετικό πρόσημο από τις δοκιμές στην Valencia.
Ικανοποιημένοι δηλώνουν οι Pedrosa και Dovizioso.
Νέα 13/11/2009 - 08:38

Oι αναβάτες της Repsol Honda, Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso, δοκίμασαν τις νέες τους μοτοσυκλέτες στην πίστα της Valencia και τις σύγκριναν με τις αντίστοιχες του 2009. Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι η εργοστασιακή ομάδα της Honda κινείται σε σωστό δρόμο, αφού και οι δύο αναβάτες δήλωσαν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της καινούριας μοτοσυκλέτας.

 

Ο Pedrosa δοκίμασε την νέα ανάρτηση της Ohlins, καταγράφοντας το δεύτερο ταχύτερο χρόνο, την τελευταία μέρα δοκιμών, με 1’31.944. "Οι δοκιμές εξελίχτηκαν πολύ καλά. Οι συνθήκες της πίστας ήταν εξαιρετικές και είχαμε αρκετή πρόσφυση. Έτσι μπορέσαμε να κινηθούμε γρήγορα και να κατεβάσουμε τους χρόνους μας", δήλωσε ο Pedrosa.

 

"Η αίσθηση μου από την καινούρια ανάρτηση είναι θετική. Είναι μια μεγάλη αλλαγή για εμάς, διότι χρησιμοποιούμε ανάρτηση της Showa από το 2003, οπότε απαιτείται κάποιος χρόνος προσαρμογής. Δε δουλέψαμε ιδιαίτερα με ρυθμίσεις στο νέο πλαίσιο, διότι επιλέξαμε να ασχοληθούμε με ένα πράγμα κάθε φορά", ολοκλήρωσε ο Ισπανός.

 

Ο Dovizioso, που έχει ένα μικρό κάταγμα στο χέρι, εξ αιτίας μια πτώσης του την Τρίτη, ξανανέβηκε την Τετάρτη στη μοτοσυκλέτα του, γράφοντας ταχύτερο χρόνο 1’32.825. "Επιβεβαίωσαμε την καταλληλότητα κάποιων ρυθμίσεων που είχαμε νωρίτερα επιλέξει και επίσης δοκιμάσαμε κάποιες επιλογές, που δεν είχαμε προλάβει την Τρίτη εξ αιτίας της πτώσης μου", εξήγησε ο Ιταλός.

 

"Βελτίωσα τα γυρολόγιά μου και μπόρεσα να κινηθώ γρηγορότερα από ότι το σαββατοκύριακο. Συνολικά είμαι πολύ ικανοποιημένος, διότι κατάφερα να γράψω χρόνο 1’32.8 στο τέλος των δοκιμών, χρόνος ο οποίος είναι πολύ ικανοποιητικός. Η σταθερότητα στο φρενάρισμα έχει βελτιωθεί ιδιαίτερα και πιστεύω ότι δουλεύουμε στη σωστή κατεύθυνση. Φυσικά, χρειαζόμαστε ακόμα αρκετή δουλειά, ιδιαίτερα στη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας στην έξοδο της στροφής. Αυτό όμως είναι κάτι με το οποίο θα ασχοληθούμε περισσότερο το Φεβρουάριο", ολοκλήρωσε ο Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

LORENZO: Συνεργασία με το ίδρυμα Talita.

« Προηγούμενο άρθρο

BARBERA: Ο ταχύτερος rookie στην Valencia.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα