• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BAUTISTA: Συνεχίζει στο Estoril.
Ο Ισπανός θα συνεχίσει τις δοκιμές της Suzuki στην Πορτογαλία.
Νέα 12/11/2009 - 07:27

Ο Álvaro Bautista είχε μια ικανοποιητική πρώτη επαφή με την Suzuki GSV-R στην πίστα του Ricardo Tormo, στις πρώτες δοκιμές εν όψει 2010. Την Τετάρτη ο Ισπανός έγραψε χρόνο 1.34.163, που ήταν και ο ταχύτερός του.

 

Τώρα, θα ταξιδέψει στο Estoril, ώστε να συνεχίσει τις δοκιμές μαζί με τον αναβάτη δοκιμών της Suzuki, Nobuatsu Aoki. "Απόλαυσα ιδιαίτερα τις δοκιμές. Οι άνθρωποι της ομάδας είναι επαγγελματίες και νιώθω πολύ άνετα να συνεργάζομαι μαζί τους", δήλωσε ο Bautista. "Κάνω ένα βήμα κάθε φορά και πιστεύω ότι βελτιώνομαι. Κάθε φορά που έβγαινα στην πίστα με τη μοτοσυκλέτα, ένιωθα όλο και καλύτερα. Οι χρόνοι μου βελτιώνονταν συνεχώς, οπότε είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις μέχρι τώρα δοκιμές."

 

Ο επικεφαλής της ομάδας, Paul Denning δήλωσε σχετικά με την απόδοση του Bautista: "Η μετάβαση του Álvaro στις τετράχρονες μοτοσυκλέτες είναι πολύ ομαλή. Εξ αρχής φαίνεται άνετος πάνω στη μοτοσυκλέτα και μοιάζει να έχει μεγαλύτερη εμπειρία από ότι θα περίμενε κανείς. Αυτές οι μέρες λειτούργησαν για εκείνον όχι τόσο σα δοκιμές αλλά περισσότερο σαν εκτεταμένο track-day. Σίγουρα το διασκέδασε και ταυτόχρονα ξεκίνησε να καταλαβαίνει τα χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας."

 

Ο Denning πρόσθεσε: "Δε δοκιμάσαμε κάποιο από τα καινούρια εξαρτήματα, οπότε το να κινείται ο Alvaro συνεχώς γύρω στο 1’34 είναι ιδιαίτερα θετικό. Είναι πολύ συγκεντρωμένος και ταυτόχρονα ενθουσιώδης με τη δουλειά του και πραγματικά ανυπομονούμε να δουλέψουμε το 2010 τόσο με τον Loris (Capirossi) όσο και με τον Álvaro."

Επόμενο άρθρο »

BARBERA: Ο ταχύτερος rookie στην Valencia.

« Προηγούμενο άρθρο

MARLBORO DUCATI: Ικανοποίηση από την ολοκλήρωση των δοκιμών.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα