• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
MARLBORO DUCATI: Ικανοποίηση από την ολοκλήρωση των δοκιμών.
Ιδιαίτερα ανταγωνιστική φαίνεται η νέα Desmosedici.
Νέα 12/11/2009 - 06:34

Η ομάδα της Ducati Marlboro ολοκλήρωσε τις δοκιμές στην πίστα του Ricardo Tormo την Τετάρτη, με τους Casey Stoner και Nicky Hayden να δείχνουν ιδιαίτερα γρήγοροι πάνω στις πρωτότυπες μοτοσυκλέτες τους. Και οι δύο αναβάτες ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις ρυθμίσεις και τις αλλαγές που έγιναν στις μοτοσυκλέτες του από τον Filippo Preziosi. Μάλιστα, ο Stoner με χρόνο 1’31.900 ήταν ο γρηγορότερος σε όλο το τριήμερο των δοκιμών.

 

"Σήμερα μπορέσαμε να καταλάβουμε καλύτερα τη μοτοσυκλέτα και οι καιρικές συνθήκες ήταν εξαιρετικές. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη όταν ξυπνήσαμε το πρωί και είδαμε ότι μπορούμε να δουλέψουμε απερίσπαστοι από τον καιρό", δήλωσε ο Stoner. "Είμαι ικανοποιημένος από αυτές τις τριήμερες δοκιμές καθώς και από τα καινούρια χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, ειδικά στην έξοδο της στροφής. Ακόμα είναι δύσκολο να προσδιορίσω το βέλτιστο σημείο που πρέπει να ανοίγω το γκάζι, αλλά έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο και από εδώ και πέρα είναι θέμα εξάσκησης και βελτίωσης των ρυθμίσεων."

 

Ο Hayden έγραψε καλύτερο χρόνο 1’32.805, που ήταν και ο τρίτος ταχύτερος της τελευταίας ημέρας. Ο Αμερικάνος ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος από την επίδοσή του. "Δουλέψαμε πάνω σε αρκετά πράγματα σήμερα και νομίζω ότι βρήκαμε ότι ζητούσαμε", δήλωσε ο Hayden. "Μου αρέσουν τα καινούρια χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας: Το πέρασμα της δύναμης στην άσφαλτο είναι πολύ πιο προοδευτικό από πριν, αν και ακόμα δεν έχουμε βρει την ιδανική ρύθμιση. Πάντως, είμαι ικανοποιημένος και πιστεύω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο. Με τη δουλειά που κάναμε τις τρεις τελευταίες μέρες παρουσιάσαμε σημαντική πρόοδο και θα μπορέσουμε να γεφυρώσουμε το χάσμα μας από τους προπορευόμενους αναβάτες."

Επόμενο άρθρο »

BAUTISTA: Συνεχίζει στο Estoril.

« Προηγούμενο άρθρο

DE PUNIET: Λύθηκαν τα προβλήματα πρόσφυσης.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα