• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
DE PUNIET: Λύθηκαν τα προβλήματα πρόσφυσης.
Ο Γάλλος ολοκλήρωσε τις δοκιμές στην Valencia με επιτυχία.
Νέα 12/11/2009 - 06:11

Οι δοκιμές στην πίστα της Valencia ολοκληρώθηκαν με επιτυχία για τον Randy de Puniet. Ο Γάλλος δοκίμασε νέα ανάρτηση της Ohlins, καταφέρνοντας τελικά να λύσει τα προβλήματα πρόσφυσης του πίσω ελαστικού, που τον απασχόλησαν στον αγώνα της Κυριακής.

 

Μαζί με αρκετούς ακόμα αναβάτες, ο De Puniet δοκίμασε επίσης το καινούριο ελαστικό που παρείχε η Bridgestone, ολοκληρώνοντας 76 γύρους την Κυριακή και γράφοντας καλύτερο χρόνο 1’33.111. Με τον παραπάνω χρόνο, η Honda του Γάλλου, ήταν η δεύτερη γρηγορότερη στο session.

 

"Προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τι πήγαινε λάθος την Κυριακή, όπου είχα έλλειψη πρόσφυσης από το πίσω ελαστικό και φαίνεται ότι βρήκαμε τη λύση στο πρόβλημα" , εξήγησε ο αναβάτης της LCR. "Δουλέψαμε με την ανάρτηση της Ohlins και ρυθμίσαμε το πλαίσιο ώστε να γίνει πιο σταθερό μέσα στη στροφή. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη δουλειά που κάναμε τις δύο τελευταίες μέρες, διότι τα δεδομένα που συλλέξαμε θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα όταν θα δοκιμάσουμε τη μοτοσυκλέτα του 2010, το Φεβρουάριο."

 

Ο De Puniet θα έχει τώρα χρόνο για πλήρη αποκατάσταση του τραύματος στον αστράγαλό του, που απέκτησε τον προηγούμενο Αύγουστο σε προπόνηση motocross. "Σε δύο εβδομάδες θα αφαιρέσω τις βίδες από τον αριστερό μου αστράγαλο και θα συνεχίσω να προπονούμαι, ώστε να πάω στην Sepang για τις δοκιμές σε καλή φόρμα", ολοκλήρωσε ο Γάλλος.

Επόμενο άρθρο »

MARLBORO DUCATI: Ικανοποίηση από την ολοκλήρωση των δοκιμών.

« Προηγούμενο άρθρο

VALENCIA TEST: Το καλό το φύλαγε για το τέλος ο Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα