• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Aspar Martinez στα motoGP με Kawasaki
Σε συμφωνία με την Kawasaki ήρθε ο Jorge Aspar Martinez, ώστε το 2009 να κατεβάσει ομάδα και στην κατηγορία των motoGP.
Νέα 22/08/2008 - 00:00
Σε συμφωνία με την Kawasaki ήρθε ο Jorge Aspar Martinez, ώστε το 2009 να κατεβάσει ομάδα και στην κατηγορία των motoGP.

Οι πληροφορίες από Ισπανία μεριά αναφέρουν ότι ο παλιός Παγκόσμιος Πρωταθλητής εξασφάλισε μια ZX-RR καθώς και εργοστασιακή υποστήριξη για το 2009.

Η μοτοσυκλέτα θα είναι στα χρώματα της ισπανικής εταιρίας τηλεπικοινωνιών 1188 η οποία θα είναι ο βασικός σπόνσορας της ομάδας.

Φαβορί για τη θέση του αναβάτη είναι ο Τoni Elias του οποίου το συμβόλαιο με την Alice λήγει στο τέλος της σεζόν. Στο Brno πάντως που είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί του μετά την εκπληκτική του εμφάνιση και την δεύτερη θέση που πήρε, μας είπε πως προτεραιότητά του είναι να μείνει στη «δορυφορική» ομάδα της Ducati τώρα που έχει καταλάβει τον τρόπο λειτουργίας της GP8. Φαβορί για τη θέση του αναβάτη στην ομάδα του Martinez ο Toni Elias

Φαβορί για τη θέση του αναβάτη στην ομάδα του Martinez ο Toni Elias

Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση του Alvaro Bautista, όμως το πιθανότερο είναι ο ελπιδοφόρος Ισπανός να μείνει για ακόμα μια χρονιά στα 250cc πριν μπει στο κλαμπ των μεγάλων.

Στο μεταξύ, ο αγωνιστικός διευθυντής της Kawasaki Racing, Michael Bartholemy αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Μarco Melandri ο οποίος προ ημερών ανακοίνωσε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με την πράσινη ομάδα.

«Έχουμε συμφωνήσει με τον Marco για τα επόμενα δύο χρόνια, αλλά για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία χρειάζεται η έγκριση της Kawasaki Ιαπωνίας», δήλωσε ο Bartholemy ο οποίος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Anthony West: «Δεν θα είναι μέλος της εργοστασιακής ομάδας, αλλά θέλουμε να τον κρατήσουμε ως εργοστασιακό αναβάτη γιατί έχουμε επενδύσει πολλά σε αυτόν από πέρσι οπότε και ήρθε στην ομάδα. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο Anthony θα οδηγήσει για μας σε ένα άλλο Πρωτάθλημα (WSBK ή Supersports). Πάντως αν τρέξουμε και τρίτη μοτοσυκλέτα μπορεί να είναι μέρος του πακέτου που θα προσφέρουμε».

Σύμφωνα με τον Bartholemy, στο Μisano η ομάδα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Melandri, ενώ θα υπάρξουν και εξελίξεις στο θέμα της τρίτης μοτοσυκλέτας.

Επόμενο άρθρο »

Okada: «Dani δοκίμασε τον νέο κινητήρα»

« Προηγούμενο άρθρο

Έτοιμη για μποϊκοτάζ ήταν η Repsol Honda!

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA