• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Okada: «Dani δοκίμασε τον νέο κινητήρα»
O Tadayuki Okada παρότρυνε τον Dani Pedrosa να δοκιμάσει και πάλι τον κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες, κάτι το οποίο αποφεύγει συνεχώς ο Ισπανός αναβάτης.
Νέα 24/08/2008 - 00:00
O Tadayuki Okada παρότρυνε τον Dani Pedrosa να δοκιμάσει και πάλι τον κινητήρα με τις πνευματικές βαλβίδες, κάτι το οποίο αποφεύγει συνεχώς ο Ισπανός αναβάτης.

Ο Pedrosa εμπιστεύεται τον V4 με τις συμβατικές βαλβίδες και δεν δείχνει διατεθειμένος να αλλάξει τώρα... συνήθειες.

Αντίθετα ο Nicky Hayden προτιμά τον νέο κινητήρα τον οποίο θεωρεί καλύτερο από τον προηγούμενο.

Ο Οkada ο οποίος μάλιστα ήταν και ο πρώτος αναβάτης που χρησιμοποίησε τον νέο κινητήρα σε αγώνα (Μugello), μετά τις δοκιμές του Brno τόνισε ότι έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις στον νέο V4.

«Στο Brno δοκιμάσαμε κάποια νέα πράγματα σε κινητήρα και ηλεκτρονικά που βοήθησαν στο να βελτιωθεί η απόδοση. Στην Ιαπωνία δουλεύουμε πάνω και στους δυο κινητήρες. Από την τελευταία μου εμφάνιση στην Ιταλία μπορώ να πω ότι η μοτοσυκλέτα με τον "πνευματικό" κινητήρα έχει βελτιωθεί αρκετά. Νομίζω ότι έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο», σχολίασε ο πολύπειρος Ιάπωνας αναβάτης και πρόσθεσε: «Για μας ο νέος κινητήρας βελτιώνεται κάθε φορά που δοκιμάζουμε κάτι διαφορετικό. Μερικές φορές κάποιες με μικρές αλλαγές μπορείς να δεις μεγάλη διαφορά. Ο νέος κινητήρας έχει βελτιωθεί αρκετά τώρα. Είπα στον Dani 'αν έχεις τον χρόνο σε παρακαλώ δοκίμασέ τον γιατί είναι καλύτερο απ' ότι πριν!'».

Επόμενο άρθρο »

Ξεχωριστός ο αγώνας του Misano για τον Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Εγκατέλειψε λόγω... πέτρας

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA