• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Greek Social Media!
Τι “ανέβηκε” αυτή την εβδομάδα από τους Έλληνες οδηγούς ;
Νέα 01/03/2019 - 12:25

Καινούργιος μήνας μπήκε σήμερα και οι Έλληνες οδηγοί είναι λίγο πιο κοντά στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς.

Όμως πριν μπούμε στις προετοιμασίες, ας αναφερθούμε λίγο στα αγωνιστικά δρόμενα. Ο Σάκης Συνιώρης δημοσιοποίησε μια πρόσφατη συνέντευξη του στην ραδιοφωνική εκπομπή «Στον αέρα της μοτοσυκλέτας» στην οποία μιλάει για το Π.Π.Τ αλλά και την πορεία του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα….

 

Ας συνεχίσουμε τώρα στις προπονήσεις.

Ο Γιώργος Μαρκεζίνης συνεχίζει την σκληρή προπόνηση καθώς αναμένει την έναρξη του καινούργιου Πρωταθλήματος.

Στην ίδια μοίρα βρίσκετε και ο πολυπρωταθλητής Γιώργος Κίτσος. Έχοντας την υποστήριξη του χορηγού του για αρκετά χρόνια!

Ενώ από την άλλη πλευρά, ο οδηγός της κατηγορίας Racing Βασίλης Στάμου θέλησε να περάσει ποιοτικό χρόνο με τον γιο του προετοιμάζοντας την αγωνιστική μοτοσυκλέτα του.

 

Πριν λίγες μέρες ακόμη ένας οδηγός έγινε πατέρας. Μιλάμε για τον Δημήτρη Παπαγγέλου και φυσικά του ευχόμαστε τα καλύτερα για το παιδί του!

 

Για το τέλος αυτή την φορά αφήσαμε μια πρόκληση. Ο Δημήτρης Καρακώστας πήρε το ρίσκο και προκάλεσε με την παρακάτω φωτογραφία τον Scott Redding.

Εάν υπάρχει κάποιος οδηγός που θα δοκίμαζε κάτι παρόμοιο σίγουρα θα ήταν ο Redding, ο οποίος έχει κάνει παρόμοια πράγματα στο παρελθόν…Οπότε αναμένουμε την απάντηση του!

 

Αυτές ήταν οι καλύτερες δημοσιεύσεις από του Έλληνες οδηγούς γι’ αυτή την εβδομάδα. Εμείς θα είμαστε εδώ την επόμενη Παρασκευή με περισσότερα νέα από τα Social Media!

Επιμέλεια Social Media: Μαρία Καλογήρου

Επόμενο άρθρο »

Καμία αλλαγή στο πρόγραμμα

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Δεν κρατιέμαι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα