• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΜΟΤΟ2: De Rosa και Τakahasi στην ομάδα της Tech3.
H στελέχωση της Γαλλικής ομάδας ολοκληρώνεται.
Νέα 11/11/2009 - 07:46

Ο Ιταλός Raffaele De Rosa, που αναγνωρίστηκε σαν ένα από τα μεγαλύτερα νέα ταλέντα, θα είναι στο δυναμικό της Tech3 Moto2 την επόμενη χρονιά. Ο De Rosa τερμάτισε φέτος 6ος στο Πρωτάθλημα των 250cc, με αποτέλεσμα να κατακτήσει τον Τίτλο "Rookie της χρονιάς".

 

Ο Yuki Takahashi συνεχίζει τη μακρά συνεργασία ταλαντούχων Ιαπώνων αναβατών με τον Herve Poncharal, ακολοθώντας την παράδοση των Shinya Nakano και Makoto Tamada. Ο 25χρονος αναβάτης τερμάτισε πέμπτος στα 250cc το 2008, κερδίζοντας δύο αγώνες.

 

Επίσης, μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα της Tech3 Moto2 είναι αυτή του Daniele Romagnoli, που αναλαμβάνει ρόλο αρχιμηχανικού του De Rosa. Ο Romagnoli φέρνει μαζί του τεράστια εμπειρία, όντας από τους βασικούς συντελεστές της περσινής επιτυχίας της ομάδας της Fiat Yamaha στα MotoGP.

 

Το ρόλο του αρχιμηχανικού του Takahasi θα αναλάβει ο Gary Reynders, που μέχρι πρόσφατα εργαζόταν σαν αρχιμηχανικός, δίπλα στους Colin Edwards και James Toseland στα MotoGP.

 

Η καινούρια ομάδα της Tech3 θα πρωτοεμφανιστεί στην Valencia, κατά τη διάρκεια διήμερων δοκιμών στις 9 και 10 Δεκεμβρίου.

 

Ο Herve Poncharal, επικεφαλής της ομάδας σχολίασε σχετικά: "Είμαι πανευτυχής που η Tech3 κατάφερε να στελεχωθεί με τόσο αξιόλογο έμψυχο δυναμικό. Ο Raffaele είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο ταλαντούχους νέους αναβάτες και είμαι υπερήφανος που θα συνεργαστούμε. Την προηγούμενη εβδομάδα του έδωσα το βραβείο "Rookie της χρονιάς" και με εντυπωσίασε με την πορεία του το 2009. Πιστεύω ότι η ομάδα της Moto2 είναι μια ευκαιρία να εξελιχθούν νέοι αναβάτες που κάποια μέρα θα ανέβουν και στα MotoGP, μαζί μας. Πραγματικά πιστεύω ότι ο Raffaele έχει όλα τα προσόντα για να γίνει αναβάτης MotoGP στο μέλλον."

 

"Είμαι επίσης ενθουσιασμένος που ο Yuki ήρθε σε εμάς για το 2010. Η σχέσεις μεταξύ Γαλλίας και Ιαπωνίας ήταν πάντα στενές στην ομάδα της Tech3. Η δουλειά μας με Ιάπωνες αναβάτες ήταν πάντα εξαιρετική, ειδικά με τον Shinya Nakano, με το οποία είχαμε μακρά και επιτυχή συνεργασία. Χωρίς αμφιβολία, ο ερχομός του Yuki μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Είχε αρκετές ατυχίες πρόσφατα, αλλά ξέρω ότι είναι αποφασισμένος να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι της ομάδας μας. Ταυτόχρονα, είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ο Daniele Romagnoli συμφώνησε να συνεργαστεί μαζί μας. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και επίσης φέρνει μαζί του σημαντική τεχνογνωσία και εμπειρία. Θα είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη και η συνεισφορά του θα είναι κομβική στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας μας", ολοκλήρωσε ο Γάλλος.

Επόμενο άρθρο »

Στατιστικά από την εποχή των 250cc

« Προηγούμενο άρθρο

FIAT YAMAHA: Επιτυχημένες οι πρώτες δοκιμές!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα