• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
FIAT YAMAHA: Επιτυχημένες οι πρώτες δοκιμές!
Ικανοποιημένοι οι συντελεστές της Πρωταθλήτριας ομάδας.
Νέα 11/11/2009 - 07:41

Η Τρίτη ήταν μια ακόμα παραγωγική ημέρα για το δίδυμο της Fiat Yamaha, Jorge Lorenzo και Valentino Rossi, που δοκίμασαν τις καινούριες τους μοτοσυκλέτες στην πίστα της Valencia. Μάλιστα, ο Ισπανός έγραψε τον καλύτερο χρόνο της δεύτερης ημέρας των δοκιμών.

 

Και οι δύο αναβάτες πραγματοποίησαν γύρους με τις καινούριες μοτοσυκλέτες τους, αλλά και με τις αντίστοιχες του 2009, ώστε να συγκρίνουν τις διαφορές τους σε συμπεριφορά, αίσθηση και επιδόσεις.

 

Γράφοντας ταχύτερο χρόνο 1’31.939, ο Lorenzo ήταν ενθουσιασμένος που ηγήθηκε της κατάταξης. "Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαστε αμέσως γρήγοροι με την καινούρια μοτοσυκλέτα", δήλωσε ο Ισπανός. "Μπόρεσα να κάνω κάποιους πολύ καλούς γύρους και είμαι πολύ ικανοποιημένος που ηγήθηκα των δοκιμών. Τώρα υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι το επόμενο test και οι σημερινές μου επιδόσεις μου δίνουν μεγάλη ώθηση ώστε να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά."

Lorenzo Valencia
Lorenzo Valencia

 

Ο Jorge πρόσθεσε: "Δουλέψαμε πάνω στα ηλεκτρονικά και στην ανάρτηση και συγκρίναμε το νέο πλαίσιο με το παλιό. Αντλήσαμε αρκετές σημαντικές πληροφορίες με τους μηχανικούς μας. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις φετινές μου επιδόσεις. Νίκησα σε τρεις αγώνες και πήρα αρκετά βάθρα, καταφέρνοντας να τερματίσω δεύτερος στο Πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα."

 

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής Valentino Rossi, που έγραψε τον τρίτο ταχύτερο χρόνο (πίσω από τους Lorenzo και Stoner), ήταν επίσης πολύ ικανοποιημένος από την εξέλιξη της καινούριας μοτοσυκλέτας. "Είμαι χαρούμενος για τη δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Είμαι ήδη γρηγορότερος και η αίσθηση είναι καλύτερη από πριν. Η απόκριση στο γκάζι είναι ομαλότερη και η Yamaha έχει κάνει εξαιρετική δουλειά σε αυτό τον τομέα. Πάντως έχουμε ακόμα πολύ δουλειά μπροστά μας μέσα στο χειμώνα και πραγματικά ανυπομονώ για τις επόμενες δοκιμές", ολοκλήρωσε ο Πρωταθλητής.

Επόμενο άρθρο »

ΜΟΤΟ2: De Rosa και Τakahasi στην ομάδα της Tech3.

« Προηγούμενο άρθρο

SCOT RACING: Αποσύρει τη συμμετοχή της από τα MotoGP.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα