• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Την περίμενε χειρότερη!
Ο Iannone μιλά για την Aprilia του
Νέα 22/11/2018 - 10:50

Ο νέος αναβάτης της Aprilia ήταν ειλικρινής αναφορικά με την πρώτη του επαφή με την καινούργια του μοτοσυκλέτα.

 

Προερχόμενος από την Suzuki, ο Andrea Iannone περίμενε ότι η RS-GP θα ήταν πολύ χειρότερη από τη μοτοσυκλέτα που τελικά συνάντησε.

 

«Είμαι έκπληκτος με τη μοτοσυκλέτα», έλεγε χτες ο Iannone, ο οποίος είχε δυο πτώσεις και έφυγε από την Valencia με τον 18ο χρόνο στα συνδυασμένα αποτελέσματα.

 

«Περίμενα χειρότερα τα πράγματα και τώρα βλέπω ότι η κατάσταση δεν είναι και τόσο άσχημη».

 

«Έχουμε πολλά καλά στοιχεία, αλλά έχουμε και μειονεκτήματα τα οποία όμως είναι ξεκάθαρα τόσο για μένα όσο και για τους μηχανικούς».

 

«Θεωρώ ότι έφτασα εδώ με πολλή πληροφόρηση και εμπειρία. Θα δούμε. Ξέρουμε σε ποιους τομείς πρέπει να δουλέψουμε. Είναι ξεκάθαρο».

 

Και συνέχισε λέγοντας:

 

«Η μοτοσυκλέτα έχει καλή βάση, αλλά είναι σημαντικό να την προσαρμόσουμε στο στυλ μου. Ξεκινήσαμε με τις ρυθμίσεις του Aleix και δεν αλλάξαμε τίποτα αυτές τις δυο ημέρες».

 

«Η μοναδική μας μέριμνα ήταν η οδήγηση μέσα στην πίστα. Μόνο αυτό. Προσπαθήσαμε να κατανοήσουμε τη μοτοσυκλέτα και το μόνο που πειράξαμε ήταν λίγο τα ηλεκτρονικά».

 

«Μάθαμε πολλά και ήταν καλός τρόπος για αρχή. Εκεί που χρειάζομαι περισσότερο κάτι το διαφορετικό είναι από τα μισά της στροφής μέχρι την έξοδο».

Επόμενο άρθρο »

«Πρέπει να είμαστε σίγουροι»

« Προηγούμενο άρθρο

Michelin και Doviziso νίκησαν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα