• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK-Motul: Aragon Test
Ταχύτερος στη βροχή ο Davies!
Νέα 16/11/2018 - 15:33

Η βροχή διέκοψε νωρίς την δεύτερη μέρα του τεστ στην Aragon για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike.

Μόνο δύο οδηγοί έκαναν την εμφάνιση τους χθες στην πίστα με βρόχινες συνθήκες, καθώς η βροχή έκανε την εμφάνισή της από νωρίς.

 Ο Chaz Davies της ομάδας  Aruba.it και o Michael Ruben Rinaldi της ομάδας Barni Ducati ήταν αυτοί που δοκίμασαν τις μοτοσυκλέτες της Ιταλικής μάρκας στην βρόχινη πίστα της Ισπανίας.

Ο Davies ολοκλήρωσε 22 γύρους με σκοπό του να έχει όσο το περισσότερο χρόνο μπορεί πάνω στην καινούργια Ducati Panigale V4 R. Ο καλύτερος χρόνος που έκανε την Τετάρτη ήταν 2:04.513 ενώ στην δεύτερη θέση ήταν ο Rinaldi ,ο οποίος έκανε 25 γύρους με καλύτερο χρόνο 2:07.961.

Από την άλλη πλευρά, ο φετινός Πρωταθλητής των WSBK, Jonathan Rea, παρότι έκανε τον πρώτο χρόνο στην πρώτη μέρα του τεστ, αποφάσισε να μην κάνει την εμφάνιση του στην βροχή.

Όπως και ο ομόσταυλός του, Leon Haslam, έτσι και οι οδηγοί της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha, Alex Lowes και Michael Van Der Mark αποφάσισαν να μείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης την δεύτερη μέρα λόγω των καιρικών συνθηκών.

Το τεστ στην Aragon ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 15/11 , όμως οι χειμερινές δοκιμές θα ολοκληρωθούν με το τεστ στην πίστα Jerez  σε 10 μέρες ( 26-27 Νοεμβρίου).

Επόμενο άρθρο »

Οι οδηγοί MotoGP-Moto2-Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα