• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 μεταγραφικά
Τι ξέρουμε μέχρι τώρα
Νέα 08/11/2018 - 09:33

Η φετινή σεζόν της μεσαίας κατηγορίας ολοκληρώνεται στην Valencia το μεθεπόμενο Σ/Κ, έχοντας πλέον στεφθεί ο νέος Παγκόσμιος Πρωταθλητής της.

 

Η νέα χρονιά για την κατηγορία θα είναι πάρα πολύ σημαντική, καθώς αλλάζει σελίδα και περνά σε μια νέα εποχή, με την έλευση του κινητήρα της Triumph και των ηλεκτρονικών της Magneti Mareilli.

 

Τι γίνεται όμως από πλευράς μεταγραφών; Αν και φτάσαμε στο τέλος αυτής της σεζόν, υπάρχουν ακόμα ορισμένα ερωτηματικά σ’ αυτό το μέτωπο.

 

Παρακάτω παραθέτουμε τους οδηγούς που θα είναι σίγουρα στο σχηματισμό εκκίνησης το 2019:

 

- Η ομάδα του Aspar, η Angel Nieto Team, έχει ήδη συμφωνήσει με τον Xavi Cardelus, ενώ στο πλάι του θα φέρει έναν νεοφερμένο, τον Βρετανό Jake Dixon.

 

- Στην Dynavolt ο Marcel Schrotter μένει κι έχει βλέψεις Πρωταθλητισμού για τη νέα σεζόν. Δίπλα του θα έχει έναν δυνατό ομόσταυλό, καθώς ο Luthi επιστρέφει στην κατηγορία.

 

- Η Estrella Galicia κρατά για μια ακόμη χρονιά τον Alex Marquez, ο οποίος θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μέχρι τέλος τον Τίτλο του 2019. Μαζί του στο γκαράζ της ομάδας θα έρθει ο δυνατός Xavi Vierge.

 

- Τρία χρόνια μετά την τελευταία τους συνεργασία, Sam Lowes και Fausto Gresini σμίγουν ξανά στην Moto2 κι ελπίζουν ότι μαζί θα κάνουν και πάλι μια δυνατή χρονιά.

 

- Αλλάζει τελείως δίδυμο - τελικά - η Idemitsu Honda, καθώς εκεί θα βρίσκονται το 2019 ο Dimas Ekky Pratama και ο Somkiat Chantra.

 

- Στην Italtrans ο Mattia Pasini δίνει τη θέση του στον Enea Bastianini, ενώ η ομάδα θα κρατήσει τον Andrea Locatelli.

 

- Ο Steven Odendaal μένει στην ομάδα της NTS, η οποία έχει υπογράψει τον Bo Bendsneyder για την επόμενη σεζόν, στη θέση του Joe Roberts.

 

- Στην Petronas θα συνεχίσει την καριέρα του ο Khairul Idham Pawi, που παίρνει τη θέση του Niki Tuuli.

 

- Η ομάδα του Sito Pons κρατά το δίδυμο των Lorenzo Baldassarri και Augusto Fernandez για το 2019.

 

- Στην ΚΤΜ Ajo θα μείνει ο Brad Binder, ενώ τη θέση του Oliveira που ανεβαίνει στη μεγάλη κατηγορία θα πάρει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3, ο Jorge Martin.

 

- Το νέο δίδυμο της ομάδας SAG θα είναι ο Tetsuta Nagashima και ο Remy Gardner.

 

- Στη μεσαία κατηγορία ανεβαίνει ο Nicolo Bulega και μαζί με τον Luca Marini θα συνθέσουν το δίδυμο της SKY VR46 για το ’19.

 

- Στην ομάδα της Speed Up θα πάνε ο Jorge Navarro και ο Fabio di Giannantonio.

 

- Η Swiss Innovative Investors κρατά τον Iker Lecuona και φέρνει στο γκαράζ δίπλα του τον Joe Roberts.

 

- Στην Tasca Racing μένει ο Simone Corsi.

 

- Η Tech3 - από το 2019 με το πλαίσιο της KTM - θα έχει δυο νεοφερμένους οδηγούς από την Moto3: τον Marco Bezzecchi και τον Phillip Oettl.

 

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η Forward Racing MV Agusta δεν έχει ανακοινώσει τους αναβάτες της για το 2019.

 

Η ομάδα βρίσκεται σε συνομιλίες με τους Pasini, Aegerter ενώ υπήρξαν φήμες ότι σκέφτεται να έχει στις τάξεις της τον Romano Fenati!

 

Ερωτηματικό αποτελεί και το τι θα κάνει η Kiefer Racing. Η ομάδα έχει δηλωθεί για το 2019, αλλά χωρίς κανένα νέο για το ποιος θα αντικαταστήσει τον Domi Aegerter.

Επόμενο άρθρο »

Δεν έδωσαν τα χέρια

« Προηγούμενο άρθρο

Στατιστικά Fransesco Bagnaia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα