• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δυναμική για βάθρο!
Και γι’ αυτό είναι χαρούμενος o Vinales
Νέα 27/10/2018 - 13:01

Αποφασισμένος είναι ο Maverick Vinales να μην χάσει την ευκαιρία να διεκδικήσει ένα ακόμα βάθρο στο 17ο Γύρο της χρονιάς, στην Αυστραλία.

 

Ο Ισπανός είναι γρήγορος από την πρώτη ημέρα στο Phillip Island και στις κατατακτήριες σήμερα, ήταν δεύτερος πίσω μόνο από τον Marc Marquez.

 

«Είμαι χαρούμενος με το πως εξελίσσονται τα πράγματα. Η αίσθησή μου με το μπροστινό μέρος είναι πολύ καλή και αυτό είναι σημαντικό για εδώ».

 

«Όπως πάντα θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Η σωστή πίσω επιλογή θα είναι κρίσιμη, γιατί έχουμε δυο ελαστικά που είναι παραπλήσια σε απόδοση».

 

«Αρκετοί είναι αυτοί που μπορούν να είναι στην κορυφή, αλλά είμαι χαρούμενος γιατί εδώ, σε μια πίστα που δεν μετρά τόσο η μοτοσυκλέτα, μπορούμε να διεκδικήσουμε τις πρώτες θέσεις».

 

Το ψιλόβροχο τα τελευταία λεπτά των ΚΑΤ2 τρόμαξε τους αναβάτες στην ταχύτατη πίστα του Phillip Island.

 

Ο Vinales παρ’ όλα αυτά πίεσε και έκανε έναν πολύ καλό χρόνο, αν και τελικά συμβιβάστηκε με τη 2η θέση. Η πρώτη σειρά όμως είναι σημαντική για αύριο.

 

«Ήταν δύσκολα... στο πρώτο κομμάτι έβρεχε, στο δεύτερο ήταν στεγνό... μετά έφτασα στο τέταρτο κι εκεί δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».

 

«Είμαι όμως χαρούμενος και θα δούμε τι θα γίνει. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για τον Αγώνα και ξέρουμε τις δυνατότητές μας».

 

«Ο Αγώνας πάντα είναι διαφορετική ιστορία. Νομίζω ότι θα είναι 3-4 που θα μπορούν να πιέσουν από την αρχή».

 

«Ο Andrea (σ.σ. Iannone) δείχνει ότι έχει παραπάνω ταχύτητα στην αρχή με το καινούργιο ελαστικό. Θα δούμε».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Έξι για τη νίκη!

« Προηγούμενο άρθρο

Αυστραλία MotoGP: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα