• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Έξι για τη νίκη!
Κι όλοι είμαστε πολύ κοντά
Νέα 27/10/2018 - 13:22

Έξι διαφορετικούς μνηστήρες για την αυριανή νίκη, «βλέπει» ο Andrea Iannone για το Grand Prix της Αυστραλίας.

 

Ο Ιταλός έχασε την ευκαιρία να πάρει μια pole position 2 χρόνια μετά την προηγούμενη, εξαιτίας των δύσκολων συνθηκών στην πίστα.

 

Πάντως ο δυνατός του ρυθμός ξεχώρισε και ο Iannone χρίστηκε φαβορί από αρκετούς αναβάτες του paddock.

 

Ο ίδιος δεν θέλει αυτό τον τίτλο, ωστόσο παραμένει αισιόδοξος και ειδικά αν καταφέρει να κρατήσει σε καλή κατάσταση τα ελαστικά του για τους τελευταίους πέντε γύρους.

 

«Εξαρτάται από πολλά πράγματα... πως θα πάει ο Αγώνας, ο άνεμος, πως θα είναι ο ρυθμός κι αν ξεκινήσουμε πιέζοντας θα είναι σημαντικό να ακολουθήσεις πιέζοντας».

 

«Είναι δύσκολο να το πεις, αλλά έχω μια ιδέα για αύριο. Ξέρω ότι έχω καλό ρυθμό, αλλά θα δούμε. Δεν είναι εύκολο να πεις ποιος είναι πιο δυνατός».

 

«Σίγουρα ο Marc, αλλά και ο Vale, ο Vinales, ο Rins, ο Dovizioso... όλοι είναι πολύ κοντά».

 

Ο Iannone άγγιξε την pole αλλά το ψιλόβροχο στην αρχή των ΚΑΤ2 και στο τέλος του 15λεπτου τον αποσυντόνισε.

 

Αυτό σήμαινε ότι όσοι έμειναν παραπάνω στην πρώτη τους έξοδο και εκμεταλλεύτηκαν το «παράθυρο» στο στεγνό, βγήκαν κερδισμένοι.

 

Ο Iannone έμεινε και αυτός για τέσσερεις γρήγορους γύρους στην πρώτη του έξοδο, όμως δεν κατάφερε να πάρει θέση στην πρώτη σειρά ή να διεκδικήσει την πρώτη του pole από το 2016 (Αυστρία).

 

«Ήταν δύσκολα... όλα μπορείς να τα ελέγξεις, εκτός από τον καιρό. Αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και η δεύτερη σειρά δεν είναι τόσο άσχημη».

 

«Δεν είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είχαμε τη δυνατότητα και για την pole. Θα δούμε όμως τι θα γίνει αύριο. Έχουμε δυνατότητες και καλό ρυθμό».

 

«Το πιο σημαντικό είναι ότι η αίσθησή μου με τη μοτοσυκλέτα είναι πολύ καλή. Από την άλλη, είναι πάρα πολύ σημαντικό να έχουμε καλή απόδοση από το πίσω ελαστικό στους τελευταίους πέντε γύρους».

 

«Αυτό είναι το κλειδί για την ώρα.... αλλά θα δούμε».

Επόμενο άρθρο »

Ν’ αρπάξει την ευκαιρία θέλει o Zarco

« Προηγούμενο άρθρο

Δυναμική για βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα