• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
STONER: Λυπημένος για τη φυγή του Suppo.
Ο Αυστραλός εκφράζει την απογοήτευσή του για τις ανακατατάξεις στο εσωτερικό της Ducati.
Νέα 06/11/2009 - 09:07

Ο Casey Stoner εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη φυγή του Livio Suppo από την εργοστασιακή ομάδα της Ducati και την μετακίνησή του προς το στρατόπεδο του HRC.  Η φυγή του Suppo από την Ducati επιβεβαιώθηκε εχτές στην Valencia, με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν σχετικά με τους λόγους που οδήγησαν τις δύο πλευρές σε διαζύγιο.

 

Ο Ιταλός επηρέασε ιδιαίτερα την ομάδα σχετικά με την επιλογή του Stoner, στο τέλος του 2006, μετά από την πρώτη χρονιά του Αυστραλού με την ομάδα της LCR Honda. Ο αναβάτης της Malboro Ducati σχολίασε σχετικά: "Ο Livio υπήρξε σημαντικό κομμάτι όχι μόνο για την επιτυχία μου, αλλά και για ολόκληρη την Ducati. Βρισκόταν στην ομάδα από το ξεκίνημα και η δουλειά του ήταν εξαιρετική. Η σχέση μου μαζί του ήταν άψογη, παρότι πολλοί προσπάθησαν να μας δημιουργήσουν προβλήματα, όσο έλειπα στην Αυστραλία."

 

"Η εικόνα που έχει ο κόσμος είναι λανθασμένη. Κανείς δεν κατάλαβε ότι ο Livio ήταν εκεί και με στήριζε όσο έλειπα. Η φυγή του από την ομάδα είναι μεγάλη απώλεια. Του εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που με βοήθησε κατά την κοινή θητεία μας, στην Ducati", ολοκλήρωσε ο Stoner.

Suppo
Suppo

Επόμενο άρθρο »

RETRO-250cc: Πρωταθλητές στο φινάλε - 2ο ΜΕΡΟΣ

« Προηγούμενο άρθρο

ROSSI: Περίεργος για την απόδοση του Spies.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA