• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ROSSI: Περίεργος για την απόδοση του Spies.
Ο Πρωταθλητής ανυπομονεί να δει τις επιδόσεις του Spies στην Valencia.
Νέα 06/11/2009 - 08:40

O Valentino Rossi δήλωσε περίεργος για το που μπορεί να κυμανθεί η απόδοση του νεοφερμένου Ben Spies στον αγώνα της Valencia. Ο Τεξανός, που κατέκτησε το φετινό Πρωτάθλημα WSBK, έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε τρεις αγώνες MotoGP με την Suzuki. Στην Valencia θα οδηγήσει μια Yamaha YZR-M1 στην προσπάθειά του να εγκληματιστεί εν όψει της σεζόν του 2010.

 

Ο Spies πραγματικά εξέπληξε με τη φετινή του απόδοση στα WSBK, νικώντας τον πολύπειρο Noriyuki Haga και κατακτώντας τον Τίτλο, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς στην Πορτογαλία. Ο Rossi από την πλευρά του, εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το πόσο υψηλή απόδοση μπορεί να έχει ο Spies στον αγώνα της Valencia: "Είμαι περίεργος διότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως αποδίδει ο Ben. Σίγουρα είναι ο ταχύτερος αναβάτης στα World Superbikes και κατέκτησε τον Τίτλο, παρά κάποιες κακοτυχίες που συνάντησε. Είχε μια καλή μοτοσυκλέτα και δυνατή στήριξη από την ομάδα του, ταυτόχρονα όμως, αποδείκνυε και μέσα στην πίστα ότι ήταν ο ταχύτερος, παρότι δε γνώριζε τις πίστες. Πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικός. Είναι νεαρός και σίγουρα θέλει χρόνο προσαρμογής, ειδικά με τα ελαστικά της Bridgestone."

 

"Αν ο Ben διεκδικήσει μια θέση ανάμεσα στο δεύτερο group αναβατών, ας πούμε την πέμπτη ή την έκτη, αυτό θα είναι σίγουρα ένα καλό αποτέλεσμα", ολοκλήρωσε ο Πρωταθλητής.

Rossi
Rossi

Επόμενο άρθρο »

STONER: Λυπημένος για τη φυγή του Suppo.

« Προηγούμενο άρθρο

SAN CARLO GRESINI: Ετοιμάζονται για τον τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA