• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SAN CARLO GRESINI: Ετοιμάζονται για τον τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος.
Η Ιταλική ομάδα πανέτοιμη για τον αγώνα της Valencia.
Νέα 06/11/2009 - 07:54

Το δίδυμο των Toni Elias και Αlex De Angelis θέλει να κλείσει τη χρονιά με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, στον τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος στην Valencia. Οι δύο αναβάτες της San Carlo Honda θα αγωνιστούν για τελευταία φορά με τη συγκεκριμένη ομάδα και αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν με 105 βαθμούς. Ο De Angelis είναι ένατος στην κατάταξη του Πρωταθλήματος, ενώ ο Elias δέκατος.

 

Πάντως, και οι δύο αναβάτες έχουν θέσει σαν τελικό στόχο, την έβδομη θέση για φέτος και θα υποστηριχθούν δυναμικά από την ομάδα τους, όπως άλλωστε έγινε και ολόκληρη τη χρονιά. Η έβδομη θέση απέχει μόλις τρεις βαθμούς και όλοι οι συντελεστές θα βάλουν τα δυνατά τους, ώστε ο στόχος να επιτευχθεί στον αγώνα της Κυριακής.

 

"Είναι μια πίστα όπου ένας πολύ δυνατός κινητήρας δεν είναι απαραίτητος, διότι υπάρχουν λίγα σημεία όπου μπορεί κάποιος να αναπτύξει ταχύτητα. Αυτό που χρειάζεται κανείς, είναι μια μοτοσυκλέτα που συμπεριφέρεται σωστά στις αργές στροφές και αυτό είναι ένα σημείο που μας προβληματίζει όλη τη χρονιά", δήλωσε ο De Angelis, ο οποίος έχει πάρει τη μοναδική νίκη της καριέρας του στην Valencia, το 2006.

 

"Είναι μια περίεργη πίστα και θυμάμαι ότι στην αρχή της καριέρας μου με δυσκόλευε ιδιαίτερα. Πάντως, τα τελευταία χρόνια κατάφερα να προσαρμοστώ και νίκησα το 2006. Ελπίζω αυτό να μας δώσει μια καλή βάση εκκίνησης εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα."

 

"Τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα διότι αυτός θα είναι ο τελευταίος μου αγώνας με την ομάδα. Είναι λίγο απογοητευτικό διότι το δεύτερο μισό της σεζόν ήταν καλό για εμένα και πιστεύω πως άξιζα περισσότερα. Όπως και να έχει, θα προσπαθήσω μέχρι το τέλος ώστε να πετύχω το στόχο μου, που είναι η έβδομη θέση του Πρωταθλήματος", ολοκλήρωσε ο Ιταλός.

 

Ο Elías, που είχε αρκετή επιτυχία στην Valencia, ανεβαίνοντας στο βάθρο των 250cc το 2003 και το 2004, δήλωσε: "Οι αγώνες στην Αυστραλία και στη Μαλαισία δεν εξελίχτηκαν ιδιαίτερα καλά για εμάς, αλλά το σημαντικό είναι ότι επιστρέψαμε στην Ευρώπη σε καλή θέση στην κατάταξη, ώστε να διεκδικήσουμε με αξιώσεις το στόχο μας. Όλη τη χρονιά προβληματιστήκαμε από την έλλειψη πρόσφυσης του πίσω ελαστικού και θεωρητικά η Valencia είναι μια πίστα που δε θα μας ευνοήσει. Προσωπικά πιστεύω ότι η καλή γνώση της πίστας, την οποία κατέχω, καθώς και η υποστήριξη των οπαδών μας θα είναι αποτελέσει σημαντική βοήθεια. Αν ξεκινήσουμε καλά στα δοκιμαστικά της Παρασκευής, θα έχουμε κάθε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι. Είναι ο τελευταίος αγώνας της χρονιά και περιμένω η ατμόσφαιρα να είναι καταπληκτική. Θέλω να δώσω στους οπαδούς μου και στην ομάδα μου κάτι για να πανηγυρίσουν την Κυριακή το βράδυ."

Επόμενο άρθρο »

ROSSI: Περίεργος για την απόδοση του Spies.

« Προηγούμενο άρθρο

BRIDGESTONE: Έτοιμη για τον τελευταίο γύρο του Πρωταθλήματος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA