• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Όταν ο Valentino συνάντησε τον Graziano
Το ιταλικό περιοδικό Riders κατάφερε να πείσει τον Valentino Rossi και τον πατέρα του Graziano να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό του καλού τους φίλου, Gigi Soldano.
Νέα 10/08/2008 - 00:00
Το ιταλικό περιοδικό Riders κατάφερε να πείσει τον Valentino Rossi και τον πατέρα του Graziano να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό του καλού τους φίλου, Gigi Soldano.

Οι δυο άντρες μίλησαν για διάφορα θέματα. Από αγώνες, σχέσεις και γυναίκες μέχρι το αν μπορεί να «επιβιώσει» η φιλία μεταξύ αναβατών μέσα σε έναν τόσο ανταγωνιστικό χώρο όπως είναι τα motoGP.

Η μεγάλη είδηση που βγήκε από αυτή τη συνέντευξη-συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών έχει να κάνει με το... βιολογικό ρολόι του Doctor το οποίο όπως φαίνεται, χτύπησε. Τι εννοούμε; «Νομίζω ότι είμαι στην κατάλληλη ηλικία για να γίνω μπαμπάς», αποκάλυψε ο 29χρονος σούπερ σταρ των motoGP και πρόσθεσε: «Θα προτιμούσα κόρη απ' ότι γιο. Μη με ρωτάτε γιατί. Δεν ξέρω... Απλά μου αρέσει περισσότερο».

Στο κεφάλαιο γυναίκες, υπάρχουν διαφωνίες. Για τον Graziano η Stefania (πρώην σύζυγος και μητέρα του Vale), η Lori (η τωρινή συμβία του) και η κόρη του Clara είναι αυτές που έχουν σημαδέψει τη ζωή του. Αντίθετα, ο Valentino δεν έχει βρει ακόμα αυτό που θέλει. Από το πλευρό του έχουν περάσει πολλές, αλλά καμία δεν έχει καταφέρει να τον δέσει.

«Θα έλεγα ότι στις γυναίκες είμαστε ίσοι», είπε ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. «Δεν είναι αλήθεια. Ίσως να ήμασταν ισοπαλία όταν εγώ ήμουν 40 χρόνων και εσύ 16» απάντησε ο Graziano και πρόσθεσε: «Πριν ένα μήνα είχα χάσει τα ίχνη σου για τρεις μέρες, μετά είδα κάποιες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον Τύπο και οι οποίες σε έδειχναν μαζί με μια κοπέλα πάνω στο κότερο. Τότε κατάλαβα που ήσουν!».

Όσο για τις φιλίες; Άλλη άποψη έχει ο πατέρας, άλλη ο γιος. Ο Marco Simoncelli είναι πολύ καλός φίλος με τον Doctor, αλλά ο Graziano προβλέπει ότι όταν ο νεαρός 250άρης ανέβει στην κορυφαία κατηγορία τα πράγματα θα αλλάξουν.

«Είμαι πεπεισμένος ότι όταν έρθει στα motoGP θα απομακρυνθείτε γιατί ένας αληθινός αναβάτης δεν μπορεί να είναι φίλος με τους αντιπάλους του», υποστήριξε ο Graziano. «Το περισσότερο που μπορώ να κάνω είναι να του δώσω κάποιες συμβουλές. Από κει και πέρα δεν θα μιλάμε για οτιδήποτε άλλο εκτός από μοτοσυκλέτες και αγώνες», απάντησε ο Doctor.

Επόμενο άρθρο »

Xάνει το Brno ο Hayden!

« Προηγούμενο άρθρο

«Θέλω να νικήσω τον Rossi», λέει ο Dovizioso

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA