• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Θέλω να νικήσω τον Rossi», λέει ο Dovizioso
Έτοιμος να νικήσει τον Valentino Rossi δηλώνει ο Andrea Dovizioso, ένας από τους rookies που κλέβουν την παράσταση στο φετινό Πρωτάθλημα των motoGP.
Νέα 09/08/2008 - 00:00
Έτοιμος να νικήσει τον Valentino Rossi δηλώνει ο Andrea Dovizioso, ένας από τους rookies που κλέβουν την παράσταση στο φετινό Πρωτάθλημα των motoGP.

Ο 22χρονος αναβάτης από το Φορλί, Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 125cc το 2004, ξεκίνησε εντυπωσιακά την καριέρα του στην κορυφαία κατηγορία έχοντας νικήσει τον Rossi στη μεταξύ τους κόντρα για την τέταρτη θέση στον νυχτερινό αγώνα του Κατάρ.

«Στο παρελθόν το να παλέψω με τον Rossi ήταν ένα όνειρο για μένα, αλλά τώρα είμαι στην ίδια κατηγορία και θέλω να τον νικήσω», δήλωσε ο νεαρός αναβάτης της JiR Team Scot και πρόσθεσε: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί έχει το καλύτερο ταλέντο, αλλά τον νίκησα στον πρώτο μου αγώνα και τερμάτισα πολύ κοντά του στην Catalunya. Είναι πολύ ωραίο να παλεύεις με τον Valentino, αλλά και με τους Stoner και Pedrosa επίσης».

Μετά από έντεκα αγώνες ο Dovi βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 103 βαθμούς με καλύτερο αποτέλεσμα την τέταρτη θέση που πήρε σε Κατάρ, Catalunya και ΗΠΑ. Το 2009 αναμένεται να αγωνίζεται με τα χρώματα της εργοστασιακής Repsol Honda, αντικαθιστώντας τον Nicky Hayden που πάει προς Ducati.

Επόμενο άρθρο »

Όταν ο Valentino συνάντησε τον Graziano

« Προηγούμενο άρθρο

Eτοιμάζεται για ρεκόρ ο Capirex

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA