• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Xάνει το Brno ο Hayden!
Ξινή βγήκε στον Νicky Hayden η συμμετοχή στα X Games που έγιναν στο Λος 'Αντζελες την 1η Αυγούστου.
Νέα 12/08/2008 - 00:00
Ξινή βγήκε στον Νicky Hayden η συμμετοχή στα X Games που έγιναν στο Λος 'Αντζελες την 1η Αυγούστου.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 τραυματίστηκε στο δεξί του πόδι όταν προσγειώθηκε άσχημα κατά τη διάρκεια ενός αγώνας Supermoto.

Οι γιατροί που τον εξέτασαν του συνέστησαν να ξεκουραστεί και να μην πάρει μέρος στον αγώνα του Brno αφού υπάρχει κίνδυνος να επιβαρύνει την κατάσταση της τραυματισμένης φτέρνας του.

«Ο τραυματισμός είναι σε ένα σημείο που το πόδι δέχεται μεγάλο βάρος και οι γιατροί μου είπαν ότι ασκώντας μεγάλη πίεση στα μαρσπιέ μπορεί πολύ εύκολα να δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα», είπε ο Hayden ο οποίος τραυματίστηκε χωρίς να πέσει την ώρα που οδηγούσε ένα CRF450 Supermoto.

«Πήγα στον Dr. Ting και άκουσα τη γνώμη άλλων ειδικών. Ο Dr. Ting γνωρίζει πολύ καλά το σπορ και μου είπε ότι θα είναι μεγάλο ρίσκο αν αγωνιστώ. Τόσο αυτός όσο και οι άλλοι ειδικοί που με εξέτασαν μου είπαν ότι αν οδηγήσω στο Brno τότε το πιθανότερο είναι ότι θα ταλαιπωρηθώ από τον συγκεκριμένο τραυματισμό μέχρι το τέλος της σεζόν. Όσο δύσκολη κι αν είναι αυτή η απόφαση, όσο κι αν αισθάνομαι άσχημα, νομίζω ότι είναι η πλέον σωστή απόφαση να μείνω σπίτι, να ξεκουραστώ και να κάνω φυσιοθεραπείες ώστε να είμαι πανέτοιμος για το Misano. Πολλοί οδηγοί φέτος έχουν προσπαθήσει να οδηγήσουν και ενώ δεν είναι 100% με αποτέλεσμα να βρεθούν σε ακόμα πιο δύσκολη κατάσταση», πρόσθεσε.

Ο Hayden τόνισε ότι είχε πάρει σχετική άδεια από το HRC για να μετάσχει σε αυτό το event ενώ ζήτησε συγνώμη από την Repsol Honda: «Σίγουρα αισθάνομαι πολύ άσχημα για την ομάδα μου και ζητάω συγνώμη. Είχα την άδεια από το HRC. Ήθελα απλά να οδηγήσω λίγο και να περάσω καλά κατά τη διάρκεια της διακοπής. Πίστευα ότι αυτό θα μου έδινε ώθηση για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά τελικά απ' ότι αποδείχθηκε μου γύρισε μπούμερανγκ».

Επόμενο άρθρο »

Κοντά στις 700 νίκες οι Ιταλοί

« Προηγούμενο άρθρο

Όταν ο Valentino συνάντησε τον Graziano

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA