• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Eτοιμάζεται για ρεκόρ ο Capirex
Στον αγώνα του Βrno που διεξάγεται στις 17 του μηνός, ο Loris Capirossi θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των περισσότερων εκκινήσεων σε αγώνες των motoGP που έχει ο Alex Barros με 276.
Νέα 07/08/2008 - 00:00
Στον αγώνα του Βrno που διεξάγεται στις 17 του μηνός, ο Loris Capirossi θα ισοφαρίσει το ρεκόρ των περισσότερων εκκινήσεων σε αγώνες των motoGP που έχει ο Alex Barros με 276.

«Δεν ήξερα ότι ήμουν τόσο κοντά στο ρεκόρ. Νομίζω ότι υπάρχουν κάποια παιδιά από τις παλιές μέρες που ίσως έχουν κάνει περισσότερους αγώνες γιατί συνήθιζαν να τρέχουν με δυο, τρεις μοτοσυκλέτες σε κάθε αγώνα. Είναι εξαιρετικό επίτευγμα για μένα. Ο επόμενος στόχος μου είναι να πιάσω τους 300, αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι ότι είμαι ανταγωνιστικός και μπορώ να παλεύω με τους κορυφαίους αναβάτες του κόσμου», σχολίασε ο πολύπειρος Capirex o οποίος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης μετά τον τραυματισμό του στο Assen.

Μιλώντας για τον αγώνα της Τσεχίας τον οποίο νίκησε το 2006, ο αναβάτης της Rizla Suzuki είπε: «Μου αρέσει να τρέχω στο Brno, είναι μια πίστα που τα πάω καλά. Θα ήθελα να κερδίσω ξανά εκεί. Νομίζω ότι η GSV-R ταιριάζει πολύ στην πίστα και θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί εκεί».

Αναφερόμενος τέλος στην κατάσταση του τραυματισμένου χεριού του, ο Ιταλός αναβάτης είπε: «Το χέρι μου πονάει ακόμα και δεν έχει αναρρώσει 100%, αλλά μέρα τη μέρα γίνεται όλο δυναμώνει όλο και περισσότερο. Ελπίζω και εύχομαι ότι δεν θα με ενοχλήσει πολύ κατά τη διάρκεια του τριημέρου».

Aξίζει να σημειωθεί πως στον αγώνα του Μπρνο τόσο αυτός όσο και ο Κρις Βερμιούλεν αναμένεται να έχουν στη διάθεσή τους τη νέα GSV-R η οποία σε σχέση με την υπάρχουσα μοτοσικλέτα θα έχει διαφορετικό πλαίσιο και διαφορετική κατανομή βάρους.

Επόμενο άρθρο »

«Θέλω να νικήσω τον Rossi», λέει ο Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Furusawa εφ' όλης της ύλης

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA