• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Βρήκα τι έφταιγε
Είμαστε στο σωστό δρόμο για τη λύση
Νέα 15/06/2018 - 20:25

Στο Mugello ήταν ακόμα πιο απογοητευμένος από άλλες φορές, ωστόσο στο Montmelo - δυο εβδομάδες αργότερα - φαίνεται ότι υπάρχει ελπίδα.

 

Ο λόγος για τον Maverick Vinales που κατάφερε να κάνει τον τρίτο καλύτερο χρόνο σήμερα και ήταν ο καλύτερος οδηγός της Yamaha στην πίστα.

 

«Μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος. Είμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά η αίσθηση που έχω είναι καλή».

 

«Μπορώ να πω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο για να βρούμε λύση στα προβλήματα που είχαμε στο Mugello».

 

«Από την αρχή δούλεψα στις ρυθμίσεις. Δεν ήταν εύκολο, ειδικά με τις χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά βελτιωνόμασταν με το χρόνο».

 

Και μετά η προσοχή του στράφηκε στα ελαστικά.

 

«Με το μπροστά ελαστικό δυσκολεύτηκα, ενώ με το πίσω ήμουν ανταγωνιστικός, αν και φέτος δεν μπορείς να βασίζεις πολλά με την απόδοσή σου την Παρασκευή».

 

Η πίστα στο Montmelo είναι μια πίστα που ταιριάζει στην Yamaha, η οποία άλλωστε έχει και τις περισσότερες νίκες από κάθε άλλον κατασκευαστή εκεί.

 

«Είμαι ενθουσιασμένος, βρήκα καλή πρόσφυση σε μια πίστα που μ’ αρέσει και πρέπει να πω ότι ήμουν ανταγωνιστικός και στο τελευταίο κομμάτι της».

 

Ωστόσο, επειδή ακριβώς είναι Παρασκευή ακόμα, προτιμά να παραμείνει προσγειωμένος.

 

«Το πρόβλημα όμως είναι ο Αγώνας. Ελπίζω να έχω τη σωστή πρόσφυση στην αρχή κι όχι όπως στο Mugello που δυσκολεύτηκα στους πρώτους γύρους».

 

«Έτσι έχασα και την ευκαιρία να παλέψω για το βάθρο. Σήμερα η πρόσφυση δεν ήταν στα επίπεδα που είχαμε στο τεστ, αλλά δεν δυσκολεύτηκα».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θα ήταν ανόητο...

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα