• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo Moto2: ΕΔ2
Πήρε τη σκυτάλη ο Marquez
Νέα 15/06/2018 - 17:24

Στα δεύτερα ελεύθερα ήταν ο Alex Marquez που πήρε τη σκυτάλη από τον Pecco Bagnaia, ωστόσο στα συνδυασμένα αποτελέσματα της ημέρας ο Ιταλός είναι μπροστά από τον αντίπαλό του.

 

Με θερμοκρασίες που έφτασαν και τους 48-50 βαθμούς στην άσφαλτο, ανάλογα με το σημείο της πίστας, οι οδηγοί δεν κατάφεραν να κατεβάσουν το 1:44.2 που ήταν το σημείο αναφοράς από τις ΕΔ1.

 

Ο Marquez έδειξε δυνατό πρόσωπο και με μια σειρά καλών γύρων πήρε την πρώτη θέση στις ΕΔ2, αφήνοντας πίσω του τον - πολύ καλό και πάλι - Schrotter.

 

Πίσω από τις δυο Kalex είχαμε τον εξαιρετικό Fabio Quartararo που παρά το ότι δεν έχει τόσο ανταγωνιστικό πλαίσιο όπως οι αντίπαλοί του, τα πήγε περίφημα.

 

Ο τρίτος χρόνος και η γενικότερη παρουσία του στις υψηλής δυσκολίας ΕΔ2 (οι 10 πρώτοι είχανε διαφορά μικρότερη από μισό δευτεόλεπτο!) το αποδεικνύουν.

 

Βελτιωμένος σε σχέση με το πρωί ο Xavi Vierge, έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο και κράτησε πίσω του το δίδυμο της KTM.

 

Αυτή τη φορά ο Miguel Oliveira κέρδισε τον Brad Binder (για 43χιλ) παρά το ότι ο τελευταίος έκανε έναν πολύ γρήγορο γύρο στο τέλος και επιχείρησε να ανατρέψει την κατάσταση.

 

Ο έβδομος καλύτερος χρόνος ανήκει στον Joan Mir, ενώ τη δεκάδα των πρώτων έκλεισαν οι Simone Corsi, Pecco Bagnaia και Sam Lowes.

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Βρήκα τι έφταιγε

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo MotoGP: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα