• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα ήταν ανόητο...
...να βγάλουμε εκτός μάχης Τίτλου τον Lorenzo!
Νέα 15/06/2018 - 20:50

Το πρωί ήταν ο Valentino Rossi αυτός που άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο την ημέρα στο Montmelo, για τον 7ο Γύρο της σεζόν.

 

Το απόγευμα όμως, ήταν η ώρα του Jorge Lorenzo που με ένα καινούργιο σετ από μαλακά ελαστικά κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση.

 

«Στο Mugello ήταν πολύ καλός κι εκείνος ο Αγώνας ήταν ίσως ένα κομβικό σημείο γι’ αυτόν», λέει ο Valentino Rossi και προσθέτει:

 

«Θα ήταν ανόητο να τον βγάλει κανείς εκτός μάχης για τον Τίτλο. Ο Marc έχει προβάδισμα, αλλά η μάχη για τη δεύτερη θέση θα είναι δυνατή».

 

Τι πιστεύει, όμως, ο ίδιος ότι μπορεί να πετύχει στο Montmelo;

 

«Το πρωί έκανα καλό γύρο, ενώ το απόγευμα επικεντρώθηκα στα ελαστικά. Εδώ, περισσότερο απ’ ότι σε άλλες πίστες, είναι σημαντικό να κάνεις τη σωστή επιλογή».

 

«Βασικά και τα τρία πίσω είναι βιώσιμη λύση, ενώ στα μπροστά το καθένα έχει τα υπέρ και τα κατά του και πρέπει να βρεις ποιο είναι το καλύτερο».

 

Πως βρήκε τη νέα άσφαλτο της πίστας;

 

«Ήταν αρκετά βρώμικη το πρωί, που δεν το περίμενα, αλλά η κατάσταση άλλαξε το απόγευμα και ήμασταν τυχεροί που δεν φτάσαμε σε τρελές θερμοκρασίες».

 

Ποια είναι τα προβλήματα που πρέπει να λύσει για τον Αγώνα;

 

«Έχω υποστροφή λίγο, ειδικά στις κλειστές στροφές, αλλά βασικά είναι το θέμα να καταλάβουμε ποιο ελαστικό θα βάλουμε και μετά να προσαρμόσουμε τη μοτοσυκλέτα».

 

Στη μοτοσυκλέτα του υπάρχει ένα άνοιγμα στο πίσω φτερό για να «...μειώνει τη θερμοκρασία στο ελαστικό, αλλά βασικά δεν κατάλαβα καμμία σημαντική διαφορά».

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Lorenzo;

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Βρήκα τι έφταιγε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα