• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Montmelo MotoGP: ΕΔ2
Lorenzo-Iannone με διαφορά μπροστά
Νέα 15/06/2018 - 17:13

Τον καλύτερο χρόνο της ημέρας πέτυχε στις ΕΔ2 ο Jorge Lorenzo και ανέβηκε στην πρώτη, φρέσκος από τη νίκη του στο Mugello.

 

Ο Ισπανός ήταν ένας από τους πολλούς που έβαλαν καινούργια μαλακά ελαστικά στο τέλος και έκανε το 1:38.939 όντας ο μόνος με χρόνο κάτω από το 1:39.

 

Πολύ κοντά του ήταν η Suzuki του Andrea Iannone, επίσης με καινούργια μαλακά ελαστικά, με τους δυο τους να κάνουν διαφορά από τον ανταγωνισμό.

 

Ο καλός χρόνος για τον Vinales ήρθε στο τέλος και αφού άλλαξε από τα μεσαία στα μαλακά ελαστικά για ν’ ανέβει στην τρίτη θέση.

 

Την ίδια στιγμή ο Marc Marquez έκανε ένα λάθος και είχε την πτώση στην 4, με τον Ισπανό να συνεχίζει στην πίστα με φθαρμένα σκληρά ελαστικά μπροστά-πίσω.

 

Έτσι δεν κατάφερε να πιέσει για ένα χρόνο στη 10άδα και θα περιμένει αύριο, στις ΕΔ3, για να περάσει απευθείας στις ΚΑΤ2.

 

Ο Rossi ήταν επίσης εκτός δεκάδας, αλλά όπως και ο Marquez, δεν κυνήγησε το χρόνο στο τέλος.

 

Ο Ιταλός δοκίμαζε το μεσαίο πίσω ελαστικό, αλλά το έκανε εκ του ασφαλούς μιας και ο πρωινός του χρόνος του έδινε, με άνεση, μια θέση στους πρώτους 10.

 

Ανάμεσα στον τρίτο Vinales και τον 11ο (στις ΕΔ2) Rossi, ήταν οι Dovi (με μαλακά ελαστικά),  Crutchlow (μεσαίο-μαλακό), Petrux (μαλακά), Zarco (μαλακά), Pedrosa (μεσαίο-μαλακό), Syahrin (μαλακά) και Rabat (μεσαίο-μαλακό).

 

Λογομαχία μέσα στην πίστα και χειρονομίες εκατέρωθεν είχαμε ανάμεσα σε δυο μελλοντικούς ομόσταυλους, τον Aleix Espargaro και τον Andrea Iannone για ένα συμβάν στην 1.

Επόμενο άρθρο »

Montmelo Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Montmelo Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα